Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie ogłasza przetarg
- Adres: 08-521 Dęblin, ul. Dywizjonu 303 35
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 551 74 53 , fax. 81 551 74 52
- Data zamieszczenia: 2015-11-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie
ul. Dywizjonu 303 35 35
08-521 Dęblin, woj. lubelskie
tel. 81 551 74 53, fax. 81 551 74 52
REGON: 06005921600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wsosp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mleczarskich - numer Zp/pn/115/2015 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mleczarskich do magazynów stołówki studenckiej i bufetu Zamawiającego; 2) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Formularz ofertowy zawarty w Dziele II niniejszej specyfikacji - Formularz cenowy; 3) główny przedmiot zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3 - produkty mleczarskie; 15431100-9 - margaryna 4) Przedmiot zamówienia winien być wytwarzany zgodnie z obowiązującymi przepisami a w szczególności z: a) ustawa z 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. Nr 17, poz. 127, z późn. zm.); b) ustawa z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); c) Rozporządzeniem (WE) Nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady Ministra dnia 28 stycznia 2002 r. ustalające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Europejski Urząd ds. bezpieczeństwa żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wsosp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów mleczarskich na okres 12 miesięcy.
Dodano: 2016-04-29 - Sprzedaż wraz z dostawą artykułów mleczarskich na potrzeby własne Samodzielnego Publicznego Psychiatrycznego Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Celejowie
Dodano: 2016-03-24 - Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości ponizej 134 000 euro, na sukcesywne dostawy nabiału do Zakładu Karnego w Chełmie..
Dodano: 2016-03-09 - Dostawa produktów mleczarskich
Dodano: 2016-03-03 - Dostawa produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli
Dodano: 2016-02-15 - Sukcesywne dostawy mleka i przetworów mleczarskich, Nr 44/15/N
Dodano: 2015-12-18 - DOSTAWA MLEKA I ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Stanisława Staszica w Krzczonowie oraz do stołówki oddziałów przedszkolnych przy tej szkole w 2016 roku
Dodano: 2015-11-26 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej - nabiał.
Dodano: 2015-11-26 - DOSTAWA MIĘSA I ARTYKUŁÓW WĘDLINIARSKICH, DROBIU MLEKA I ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH, RYB PRZETWORZONYCH I KONSERW ORAZ PIECZYWA I ARTYKUŁÓW PIEKARSKICH - 5 ZADAŃ
Dodano: 2015-11-26