Przetargi.pl
Dostawa posiłków profilaktycznych dla pracowników Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej Sp. z o. o. w Inowrocławiu

Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 88-100 Inowrocław, ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 33
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 3573454 , fax. 051 3564305
  • Data zamieszczenia: 2011-10-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej Sp. z o.o.
    ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 33 33
    88-100 Inowrocław, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 3573454, fax. 051 3564305
    REGON: 09158115000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://pgkimino.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z o. o.- własność samorządowa, zarządzanie nieruchomościami

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa posiłków profilaktycznych dla pracowników Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej Sp. z o. o. w Inowrocławiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    zamówienie obejmuje: a) dostawę świeżo przygotowanych posiłków, b) ilość dzienna posiłków - do 110 szt. w każdy dzień roboczy. Ostateczne ilości dzienne posiłków ustalane będą każdego dnia do godz. 8.00, po telefonicznych uzgodnieniach. Podane ilości są orientacyjne i mogą się różnić od rzeczywistych zamówień zamawiającego, c) posiłki profilaktyczne powinny być dobrej jakości, różnorodne (urozmaicone) w formie jednego dania, d) wymagana kaloryczność posiłków - ok.1000 kcal/ posiłek, e) zawartość węglowodanów - ok. 50 % - 55 %, f) zawartość tłuszczów - ok. 30 %-35 %, g) zawartość białek - ok. 15 %, h) wymagana forma posiłków to: jednodaniowy posiłek wydawany naprzemiennie jako zupa z wkładką i pieczywem lub danie mięsne z surówką. Przykładowe dania to: fasolka z kiełbasą po bretońsku, gulasz wieprzowy, gołąbki w sosie pomidorowym, grochówka na wędzonce, udko z kurczaka z surówką lub inne dania spełniające wartość kaloryczną, i) muszą być sporządzane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Muszą być wykonywane ze świeżych produktów spożywczych posiadających aktualne terminy przydatności do spożycia, i) posiłki będą dostarczane w specjalnych termosach lub naczyniach przystosowanych do transportu żywności gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw (termosy po stronie dostawcy), k) posiłki będą dostarczane od poniedziałku do piątku do ZUSiP - ul. Toruńska 165 na godz.9:10, oraz do ZUOK - ul. Bagienna 77 na godz. 9:30.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://pgkim-inowroclaw.samorzady.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach