Przetargi.pl
DOSTAWA PIECZYWA DO ZAKŁADU KARNEGO W ZABRZU

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 41-806 Zabrze, ul. Janika 12
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
  • Data zamieszczenia: 2016-05-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Janika 12 12
    41-806 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
    REGON: 00032102300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA PIECZYWA DO ZAKŁADU KARNEGO W ZABRZU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa pieczywa według asortymentów wyszczególnionych w poniższych tabelach spełniających wymogi jakościowe L.p. Asortyment - nazwa Szacunkowa ilość [kg] 1 Chleb zwykły pszenno-żytni, krojony, pakowany, waga 400 g 83 000 kg 2 Chleb pszenny, krojony, pakowany, waga 400 g 4 500 kg 3 Bułka pszenna - waga 1 szt. 50 lub 100g 160 kg 4 Bułka tarta luz 560 kg 5 Chleb bezglutenowy 350-400g 160 kg 6 Chleb graham 400g 300 kg Znakowanie opakowań jednostkowych i zbiorczych musi być zgodne z przepisami określonymi w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia: 25 sierpnia 2006r. (Dz. U.z 2010r Nr 136, poz 914). Dostawy będą się odbywały codziennie do godziny 12.00 z partią pieczywa zamówioną na kolejny dzień. W sobotę dostawa będzie obejmowała towar na dwa dni do poniedziałku. Termin przydatności pieczywa do spożycia min. 3 dni. Rozliczenia faktur na podstawie dokumentów dostawy (WZ) co dekadę miesiąca. Zamówienia będą składane faxem bądź e-mail przez Zamawiającego codziennie. Minimalny oczekiwany okres zapłaty wynosi 14 dni od dnia otrzymania faktury. Odbioru towaru - ustalenia ilości i organoleptycznej oceny jakości będzie dokonywał upoważniony pracownik: magazynier żywnościowy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach