Przetargi.pl
Dostawa owoców i warzyw dla Samodzielnego Publicznego Sanatorium Rehabilitacyjnego im. Janusza Korczaka w Krasnobrodzie

Samodzielne Publiczne Sanatorium Rehabilitacyjne dla Dzieci im. Janusza Korczaka ogłasza przetarg

  • Adres: 22-440 Krasnobród, ul. Sanatoryjna 1
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 084 6607102 , fax. 084 6607339
  • Data zamieszczenia: 2014-05-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielne Publiczne Sanatorium Rehabilitacyjne dla Dzieci im. Janusza Korczaka
    ul. Sanatoryjna 1 1
    22-440 Krasnobród, woj. lubelskie
    tel. 084 6607102, fax. 084 6607339
    REGON: 00030142800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanatorium-krasnobrod.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa owoców i warzyw dla Samodzielnego Publicznego Sanatorium Rehabilitacyjnego im. Janusza Korczaka w Krasnobrodzie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szacunkowe ilości dostaw owoców i warzyw dla Samodzielnego Publicznego Sanatorium Rehabilitacyjnego im. Janusza Korczaka w Krasnobrodzie w obrębie n/w części dostaw na okres obowiązywania umowy: CZĘŚĆ 1: Owoce pochodzenia rodzimego 1. Jabłka konsumpcyjne - kg 2000; 2. Gruszki konsumpcyjne - kg 700; CZĘŚĆ 2: Owoce cytrusowe 1. Banany - kg 630; 2. Pomarańcze - kg 100; 3. Mandarynki - kg 460; 4. Kiwi - kg 244; 5. Grapefruit - kg 140; 6. Brzoskwinie - kg 50; 7. Nektarynka - kg 240; 8. Winogrona - kg 20; 9. Truskawka - kg 45; 10. Cytryna - kg 210. CZĘŚĆ 3: Warzywa Kapusta biała - kg 320; Kapusta czerwona - kg 380; Kapusta pekińska - kg 500; Sałata - szt. 1250; Sałata lodowa - szt. 70; Rzodkiewka - szt. 260; Szczypiorek - szt. 590; Koperek - szt. 640; Nać pietruszki - szt. 550; Marchew - kg 2350; Pietruszka korzeń - kg 290; Burak ćwikłowy - kg 1030; Pomidory - kg 790; Ogórki zielone - kg 550; Pieczarki - kg 120; Cebula - kg 520; Por - szt. 80; Seler korzeń - kg 220; Papryka świeża - kg 250; Kapusta kiszona - kg 610; Ogórek kiszony - kg 650; Kapusta biała młoda - szt. 330; Fasola typu Jaś - kg 60; Kalafior świeży - szt. 200; Brokuł - szt. 40; Czosnek świeży - kg 15.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga od Wykonawców wnoszenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bit.sanatorium-krasnobrod.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach