1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie ogłasza przetarg
- Adres: 20049 Lublin, Al. Racławickie
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 261 183 203 , fax. 261 183 203
- Data zamieszczenia: 2018-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie
Al. Racławickie 23
20049 Lublin, woj. lubelskie
tel. 261 183 203, fax. 261 183 203
REGON: 43102223200011 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.1wszk.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich i drobiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest „Dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich i drobiu” zgodnie z ofertą cenową załącznik nr 2.1 – 2.3 do SIWZ i szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ. ZAKRES ZAMÓWIENIA OBEJMUJE ASORTYMENT WYSZCZEGÓLNIONY W 3 ZADANIACH, TJ.: Zadanie nr 1 – Wyroby wędliniarskie Zadanie nr 2 – Mięso, Zadanie nr 3 – Drób. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga posiadania przez Wykonawców, którzy składają ofertę aktualnej decyzji Państwowego powiatowego inspektora sanitarnego lub państwowego granicznego inspektora sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzania do obrotu lub produkcji w zakresie rodzaju żywności objętej przedmiotem zamówienia, o której mowa w z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j.Dz. U. z 2018 r. poz. 1541) i/lub decyzji państwowej inspekcji weterynaryjnej, która dopuszcza Wykonawcę do produkcji/obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego;
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. OFERTA MUSI ZAWIERAĆ NASTĘPUJĄCE DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA: 1) wstępne oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia i spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, wskazane rozdziale VII pkt.: 1 niniejszej SIWZ wg wzoru na załączniku nr 4 do SIWZ 2) Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy Wykonawcy zawierającym co najmniej dane określone przez Zamawiającego w opracowanym wzorze stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ, 3) formularz cenowy, według kosztów dostawy przedmiotu zamówienia, określonego w załącznikach nr 2.1-2.3 do SIWZ. 4) pełnomocnictwo lub inny dokument określający zakres umocowania do reprezentowania Wykonawcy, w oryginale lub kopii poświadczonej notarialnie w przypadku podpisania oferty oraz poświadczenia za zgodność z oryginałem kopii dokumentów przez osobę niewymienioną w dokumencie rejestracyjnym (ewidencyjnym) Wykonawcy. Udzielone pełnomocnictwo musi upoważniać do działania w imieniu Wykonawcy, a treść pełnomocnictwa musi jednoznacznie określać czynności, co do wykonywania których pełnomocnik jest upoważniony w przypadku, gdy jest to osoba upoważniona do reprezentowania Wykonawcy zgodnie z wymogami obowiązującego prawa; pełnomocnictwo sporządzone w języku obcym jest składane wraz z tłumaczeniem na język polski. WYKONAWCA W TERMINIE 3 DNI OD ZAMIESZCZENIA NA STRONIE INTERNETOWEJ INFORMACJI Z OTWARCIA OFERT O KTÓREJ MOWAW ART. 86 UST. 5 USTAWY PZP ZOBOWIĄZANY JEST DO PRZEKAZANIA ZAMAWIAJĄCEMU Oświadczenie o przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy – wzór załącznik nr 6 do SIWZ. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może złożyć dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą, który złożył ofertę w niniejszym postępowaniu, nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. Warunek ten powinien spełniać każdy z Wykonawców samodzielnie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bełżcu
Dodano: 2023-10-02 - zakup mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich DLA SP ZOZ KRAŚNIK
Dodano: 2020-11-25 - Dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich, drobiu, mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2019-12-20 - zakup mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich
Dodano: 2019-11-12 - Dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich oraz drobiu
Dodano: 2018-12-19 - „Sukcesywna dostawa wędlin do Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 i II Liceum Ogólnokształcącego we Włodawie w roku szkolnym 2018/2019”.
Dodano: 2018-08-16 - Dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich oraz drobiu
Dodano: 2017-12-27 - Dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich oraz drobiu
Dodano: 2017-12-12