Przetargi.pl
Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych

Akademia Wymiaru Sprawiedliwości ogłasza przetarg

  • Adres: 02-520 Warszawa, Wiśniowa 50
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-05-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Wymiaru Sprawiedliwości
    Wiśniowa 50
    02-520 Warszawa, woj. mazowieckie
    REGON: 381510697
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.aws.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 – mięso i przetwory wołowe i wieprzowe1. Udziec b/k świeży, klasa I 2000 kg2. Szponder z/k wołowy świeży, klasa I 800 kg3. Schab wieprzowy b/k świeży, klasa I 2500 kg4. Schab wieprzowy z/k świeży, klasa I 150 kg5. Karkówka wieprzowa b/k świeża, klasa I 2500 kg6. Szynka wieprzowa b/k świeża, klasa I 2500 kg7. Łopatka wieprzowa b/k świeża, klasa I 2500 kg8. Boczek surowy b/k świeży, klasa I 250 kg9. Golonka wieprzowa z/k świeża, klasa I 150 kg10. Polędwiczki wieprzowe świeże, klasa I 400 kg11. Żeberka wieprzowe świeże, klasa I, paski 100 kg12. Boczek wędzony 400 kg13. Baleron 300 kg14. Szynka wędzona gotowana 700 kg15. Szynka staropolska 500 kg16. Szynka wiejska 600 kg17. Szynka konserwowa 700 kg18. Pieczeń szynkowa 300 kg19. Polędwica sopocka 700 kg20. Polędwica wędzona 500 kg21. Schab w obsypce 600 kg22. Salami 150 kg23. Ogonówka 500 kg24. Szynka z liściem laurowym 500 kg25. Szynka biała 600 kg26. Parówka wieprzowa 300 kg27. Parówka cielęca 700 kg28. Kiełbasa biała parzona 400 kg29. Kiełbasa biała cienka parzona 600 kg30. Kiełbasa śląska 300 kg31. Kiełbasa śląska delikatesowa 700 kg32. Kiełbasa wiejska 400 kg33. Kiełbasa myśliwska 100 kg34. Kiełbasa jałowcowa 100 kg35. Kabanosy 200 kg36. Kiełbasa krakowska parzona 350 kg37. Kiełbasa krakowska sucha 350 kg38. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 400 kg39. Kiełbasa żywiecka 400 kg40. Kiełbasa kolska 400 kg41. Kiełbasa golonkowa wędzona 400 kg42. Frankfurterki 600 kg43. Kaszanka 250 kg44. Pasztet wieprzowy wędzony 300 kg45. Salceson ozorkowy 50 kg46. Smalec 600 kg47. Słonina 50 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach