Powiatowy Zespół Szpitali w Oleśnicy ogłasza przetarg
- Adres: 56-400 Oleśnica, ul. Armii Krajowej 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 71 77 67 427 , fax. 71 77 67 307
- Data zamieszczenia: 2015-06-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Zespół Szpitali w Oleśnicy
ul. Armii Krajowej 1 1
56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie
tel. 71 77 67 427, fax. 71 77 67 307
REGON: 93296654000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pzsolesnica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki nr 2-10 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne pakiety: Pakiet nr 1 - Mięso wieprzowe, wołowe, drobiowe i wędliny Pakiet nr 2 - Artykuły spożywcze Pakiet nr 3 - Nabiał Pakiet nr 4 - Warzywa i owoce Pakiet nr 5 - Ziemniaki Pakiet nr 6 - Pieczywo Pakiet nr 7 - Jajka Pakiet nr 8 - Ryby mrożone Pakiet nr 9 - Pierogi świeże, uszka i pyzy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pzsolesnica.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych, wędlin oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla Politechniki Wrocławskiej we Wrocławiu.
Dodano: 2016-03-24 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2015-10-23 - Dostawy artykułów spożywczych do obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków z podziałem na 7 zadań Znak postępowania: ZP-84/WZŻ/2015
Dodano: 2015-10-13 - Dostawa mięsa i wędlin 2015
Dodano: 2015-05-18 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2014-09-03 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o.
Dodano: 2014-06-18 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ POGODNA JESIEŃ W JELENIEJ GÓRZE
Dodano: 2014-06-09 - Dostawa mięsa wieprzowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy
Dodano: 2014-05-30 - Dostawa mięsa i wędlin 2014/2015
Dodano: 2014-05-14 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o..
Dodano: 2013-12-11