Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych do Magazynu Żywnościowego Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy przy ul. Różana 9, 37-710 Żurawica.

Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy ogłasza przetarg

  • Adres: 37-710 Żurawica, ul. Różana 9
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 6723740 wew. 361 , fax. 672-37-21
  • Data zamieszczenia: 2014-11-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy
    ul. Różana 9 9
    37-710 Żurawica, woj. podkarpackie
    tel. 6723740 wew. 361, fax. 672-37-21
    REGON: 00066765500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: szpitalzurawica.republika.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych do Magazynu Żywnościowego Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy przy ul. Różana 9, 37-710 Żurawica.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Szczegółowy zakres zamówienia został określony w wykazie asortymentowo-ilościowym, stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Pozostałe warunki dotyczące realizacji zamówienia zostały określone w projekcie umowy stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ. 2.Zamawiający określa szczególne wymagania dla niżej wymienionych wyrobów mięsnych wykazanych w załączniku Nr 1 1) poz. 6 - baleron wędzony gotowany, 2) poz. 7- flaki wołowe krojone mrożone, 3) poz. 8- kiełbasy parówkowej, 4) poz. 9 - kiełbasy zwyczajnej, 5) poz. 10- kiełbasy szynkowej, 6) poz. 11 - kiełbasa śniadaniowa, 7) poz. 12 - kiełbasa kminkowa, 8) poz. 13 - bekon pieczony, 9) poz. 14- kiszki gryczanej, 10) poz. 15- mortadeli, 11) poz. 16- parówek wieprzowych, 12) poz. 17- pasztet kremowy, 13) poz. 18 - szynka wieprzowa gotowana, 14) poz. 19 - szynka wieprzowa konserwowa blok, 15) poz. 20 - szynka wieprzowa ogonówka, 16) poz. 21- łopatka wieprzowa gotowana, 17) poz. 22- pasztetu mazowieckiego konserwowego puszka 18) poz. 29 - hamburgery z kurczaka, 19) poz. 31 - pasztet pieczony blok, 20) poz. 32- pieczeń rzymska, 21) poz. 33- salceson z indyka, 22) poz. 34- polędwica drobiowa,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: //www.wpsp.internetdsl.pl w zakładce - Przetargi).
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach