Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin drobiowych

ZAKŁAD KARNY ogłasza przetarg

  • Adres: 86-010 Koronowo, BYDGOSKA 27
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-09-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZAKŁAD KARNY
    BYDGOSKA 27
    86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
    REGON: 000319629
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin drobiowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. polędwica drobiowa – 250 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20002. blok drobiowy – 350 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20003. mortadela drobiowa – 1 500 kg , w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20004. kiełbasa zwyczajna drobiowa – 250 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20005. serdelki drobiowe –250 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20006. szynka drobiowa – 800 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych;smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20007. szynka z indyka – 80 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20008. parówka cienka drobiowa – 250 kg, drobno rozdrobnione; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, zawartość białka nie mniej niż 9%, tłuszczu nie więcej niż 25%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20009. szynkowa z indyka – 250 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az:20021. rosołowe z kurczaka, nie mrożone – 1 200 kgNomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:20022. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone – 2 000 kg, mięso schłodzone, mięso powinno być prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, skóra bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez resztek opierzenia, zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa drobiowego, barwa charakterystyczna, naturalna dla skóry i mięśni drobiowychNomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:19963. żołądki drobiowe, nie mrożone – 800 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń,bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożyciaNomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-09-26

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach