Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp. ogłasza przetarg
- Adres: 66-400 Gorzów Wielkopolski, ul. Walczaka 42
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 095 7331223, 7331108 , fax. 095 7331221, 7331225
- Data zamieszczenia: 2011-03-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp.
ul. Walczaka 42 42
66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie
tel. 095 7331223, 7331108, fax. 095 7331221, 7331225
REGON: 21122838100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.gorzow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin dla SPSzW w Gorzowie Wlkp., nr sprawy: ZP/N/11/11 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego i wyrobów mięsnych oraz drobiu i wyrobów drobiowych- przez okres 12 miesięcy od dnia podpisania umowy przez obie strony. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.gorzow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie.
Dodano: 2016-06-16 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie
Dodano: 2015-06-11 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie.
Dodano: 2014-06-17 - Sprzedaż i dostawa produktów żywnościowych do stołówek szkolnych w Publicznym Gimnazjum w Strzelcach Krajeńskich, Publicznej Szkole Podstawowej w Strzelcach Krajeńskich oraz do stołówki w Przedszkolu Samorządowym Nr 2 w Strzelcach Krajeńskich w roku szkolnym 2013/2014
Dodano: 2013-09-02 - Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: dostawa żywności dla stołówki do Centrum Usług Opiekuńczych w Zielonej Górze z podziałem na zadania - liczba zadań 4.
Dodano: 2012-12-06 - Sukcesywna dostawa żywności dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie.
Dodano: 2011-12-20 - Dostawy mięsa, wędlin, drobiu i ryb dla DPS Lubsko
Dodano: 2010-04-13 - Dostawa mięsa i wędlin dla Samodzielnego Publicznego Szpitala Wojewódzkiego w Gorzowie Wlkp., nr sprawy: ZP/N/4/10
Dodano: 2010-03-03 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej nr 18 w Zielonej Górze
Dodano: 2009-12-15 - Dostawy Mięsa i wyrobów wędliniarskich.
Dodano: 2009-04-14