Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 22-200 Włodawa, Al. J. Piłsudskiego 64
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 082 5725817 , fax. 082 5724170
- Data zamieszczenia: 2011-08-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
Al. J. Piłsudskiego 64 64
22-200 Włodawa, woj. lubelskie
tel. 082 5725817, fax. 082 5724170
REGON: 11019766400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.wlodawa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1 Szynka gotowana 350 kg 2 Polędwica drobiowa 250 kg 3 Szynka drobiowa 250 kg 4 Kiełbasa szynkowa 400 kg 5 Kiełbasa krakowska parzona sucha 200 kg 6 Kiełbasa zwyczajna 200 kg 7 Mortadela wieprzowa 300 kg 8 Parówki cienkie wieprzowe 600 kg 9 Kiełbasa Parówkowa 300 kg 10 Pasztet pieczony 300 kg 11 Pasztetowa 350 kg 12 Mielonka tyrolska 1000 kg 13 Szynka prasowana 400 kg 14 Salceson drobiowy 120 kg 15 Pieczeń o delikatnym smaku 250 kg 16 Kaszanka 20 kg 17 Wołowina II 1500 kg 18 Łopatka wieprzowa bez kości 700 kg 19 Schab bez kości 70 kg 20 Wątroba wieprzowa 25 kg 21 Korpus z kurczaka 1000 kg 22 Kurczak surowy 1700 kg 23 Ćwiartki z kurczaka 700 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz.wlodawa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Jastkowie w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-27 - www.dpskrasnystaw.pl
Dodano: 2016-06-10 - PNO 2/Ż/OISW/2016
Dodano: 2016-04-29 - Dostawy mięsa i przetworów z mięsa, drobiu i ryb, artykułów spożywczych, mleka i przetworów z mleka oraz pieczywa.
Dodano: 2016-03-10 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-03-08 - Dostawa mięsa, wędlin i nabiału
Dodano: 2016-02-11 - Dostawa PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2015-12-10 - Dostawa mięsa, wędlin, podrobów wieprzowych i wołowych oraz mięsa, wędlin i podrobów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej BETANIA w Lublinie
Dodano: 2015-12-04 - Mięso i wyroby wędliniarskie
Dodano: 2015-11-23 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 40 im. Leona Kruczkowskiego w Lublinie w okresie od 04.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-11-20