Areszt Śledczy w Bytomiu ogłasza przetarg
- Adres: 41-902 Bytom, ul. Wrocławska 4
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3886210 , fax. 032 3886230
- Data zamieszczenia: 2012-02-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Bytomiu
ul. Wrocławska 4 4
41-902 Bytom, woj. śląskie
tel. 032 3886210, fax. 032 3886230
REGON: 00031983600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, drobiu, wędlin , konserw mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamawiana ilość określona w kg: Boczek świeży -250; Flaki wołowe - 150; Karczek wieprzowy b/k -200; Łopatka wieprzowa b/k -685; Mięso mielone wołowo wieprzowe - 100; Mięso wołowe gulaszowe -2000; Mięso wołowe pieczeniowe -200; Mięso wołowe na rolady -90; Nogi wieprzowe - 230; Płuca wołowe świeże - 320; Serca wołowe - 185; Słonina cała - 185; Schab b/k - 130; Wątroba wołowa świeża - 250; Żeberka wieprzowe paski - 200; Filety drobiowe z kurczaka - 300; Korpusy drobiowe - 750; Mięso drobiowe mielone - 100; Udziec z kurczaka - 800; Kurczaki - 500; Skrzydełka z kurczaka - 1000; Serca drobiowe - 275; Wątroba drobiowa - 350; Żołądki drobiowe - 350; Baleron - 185; Blok drobiowy - 280; Blok koperkowy drobiowy - 370; Boczek mielony - 185; Boczek parzony - 140; Boczek prasowany - 135; Frankfuterki surowe - 60; Kabanosy drobiowe -100; Kaszanka - 600; Kiełbasa golonkowa - 185; Kiełbasa drobiowa biała parzona - 290; Kiełbasa kanapkowa - 500; Kiełbasa kminkowa - 460; Kiełbasa krakowska parzona - 185; Kiełbasa podwawelska - 830; Kiełbasa rzeszowska - 190; Kiełbasa senatorska - 135; Kiełbasa szynkowa wieprzowa - 185; Kiełbaski pyszne - cienkie - 275; Kiełbaski śląskie - cienkie - 100; Kiełbasa śląska drobiowa - 100; Kiełbasa śląska wieprzowa - 250; Kiełbasa toruńska - 320; Kiełbasa wiejska - 300; Kiełbasa wieprzowa biała parzona - 275; Kiełbasa zwyczajna - 700; Kiełbasa żywiecka - 60; Luncheon - meat - 650; Metka cebulowa - 135; Metka łososiowa - 135; Mielonka drobiowa - 650; Mielonka prasowana - 50; Mielonka wołowa - 90; Mortadela wieprzowa - 700; Mortadela wieprzowa z papryką - 150; Parówki drobiowe - 230; Parówkowa - 380; Pasztetowa wieprzowa - 300; Pieczeń rzymska - 500; Polędwica drobiowa - 500; Polędwica sopocka - 70; Serdelki - 480; Smaczek konserwowy (w galarecie) - 430; Salceson z indyka - 330; Salceson włoski - 90; Szynka delikatesowa - ogonówka - 70; Szynka drobiowa - 400; Szynka mielona prasowana - 500; Szynka wieprzowa gotowana - 70; Szynka w galarecie - 300; Winerki - 500; Konserwa wieprzowa (250g - 300g) - 400; Pasztet wieprzowy (250g - 400g) - 300; Pasztet wieprzowy (130g) - 115; Szynka mielona (50g - 150g) - 50 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11