Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych "Dziekanka" im. A. Piotrowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 62-200 Gniezno, ul. Poznańska 15
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 423 85 00 , fax. 61 4261118
- Data zamieszczenia: 2014-11-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych "Dziekanka" im. A. Piotrowskiego
ul. Poznańska 15 15
62-200 Gniezno, woj. wielkopolskie
tel. 61 423 85 00, fax. 61 4261118
REGON: 00029136800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dziekanka.net
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie zostało podzielone na 3 pakiety: Pakiet nr I - Wędliny Pakiet nr II - Drób Pakiet nr III - Tusze wieprzowe Zamawiający dopuszcza składanie ofert na jeden z pakietów lub na całość zamówienia. Dostarczany towar musi być świeży, I gatunku i mający odpowiedni termin ważności do spożycia podany na opakowaniu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz jego zakres określony został w załączniku do SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia do siedziby zamawiającego własnym transportem i na własny koszt. Termin realizacji dostawy nie dłuższy niż 3 dni od daty zgłoszenia zamówienia przez Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin realizacji dostawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dziekanka.net
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Dodano: 2015-12-01 - Dostawa mięsa
Dodano: 2015-11-05 - DOSTAWA WĘDLIN I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH
Dodano: 2015-10-28 - DOSTAWA WĘDLIN I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH
Dodano: 2014-11-14 - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Marszałkach w okresie od 01.01.2014r do 31.12.2014r
Dodano: 2013-12-06 - Dostawa wędlin
Dodano: 2013-10-28 - Dostawa mięsa
Dodano: 2013-10-28 - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Marszałkach w okresie od 1.01.2013r. do 31.12.2013r.
Dodano: 2012-12-10 - dostawa wędlin
Dodano: 2012-11-30 - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Marszałkach w okresie 1.01.2012r do 31.12.2012r
Dodano: 2011-12-13