Przetargi.pl
Dostawa jaj kurzych do punktów żywienia w obiektach Uzdrowisko Kołobrzeg S.A.

Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, ks. Piotra Ściegiennego 1
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3548802 , fax. 0-94 35 225 16
  • Data zamieszczenia: 2014-10-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
    ks. Piotra Ściegiennego 1 1
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3548802, fax. 0-94 35 225 16
    REGON: 00028817100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa jaj kurzych do punktów żywienia w obiektach Uzdrowisko Kołobrzeg S.A.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do położonych na terenie miasta Kołobrzegu punktów żywienia ZAMAWIAJĄCEGO jaj kurzych zgodnie z następującymi wymaganiami: 1. klasa jakości handlowej A, 2. kategoria wagowa M 53 g - 63 g lub L 63 g do 73 g zgodnie z gramaturą unijną, 3. ilość średnioroczna - 160.000 szt., zapotrzebowanie 160.000 szt. x 2 lata = 320.000 szt. 4. produkt powinien być dostarczony w stanie nieuszkodzonym, w specjalistycznych opakowaniach (wytłoczki, skrzynie), 5. dostarczany produkt powinien być czysty z oznaczonymi cechami identyfikowalności, specyfikacja każdej partii, 6. dostawa w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia, 7. dostawa 3 razy w tygodniu, najpóźniej do godziny 10 rano, 8. dostarczone jaja naświetlone są promieniami UV. Podana ilość zamawianych jaj nie jest wielkością ostateczną i może się wahać w zależności od potrzeb zamawiającego w zakresie do 10% . Z dostawą łączy się usługa transportowa specjalistycznym samochodem (chłodnia lub izoterma) oraz rozładunek u zamawiającego. Od dostawcy wymaga się aby: - posiadał certyfikat produkcji HACCP lub oświadczenie o spełnieniu warunków HACCP oraz wyrażenie gotowości poddania się auditowi drugiej strony, - zaświadczenie dopuszczające pojazd do przewożenia żywności, - potwierdzenie aktualnych badań weterynaryjnych, - przestrzegał zasad higieny żywności określonych w przepisach ustawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031425003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 2.000,00

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: okres stałość ceny ofertowej
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach