Uniwersytet Muzyczny Fryderyka Chopina ogłasza przetarg
- Adres: 00-368 Warszawa, ul. Okólnik 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 8278309 , fax. 22 8278309
- Data zamieszczenia: 2014-06-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Muzyczny Fryderyka Chopina
ul. Okólnik 2 2
00-368 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 8278309, fax. 22 8278309
REGON: 00027570200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.chopin.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa i montaż wyposażenia zaplecza gastronomicznego w budynku Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie przy ul. Okólnik 2 w Warszawie - klub studencki GAMA - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa i montaż wyposażenia zaplecza gastronomicznego w budynku Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie przy ul. Okólnik 2 w Warszawie - klub studencki GAMA. Opis przedmiotu zamówienia stanowi- załącznik nr 6 do SIWZ: - część opisowa; - wykaz urządzeń i parametry techniczne; - schemat rozmieszczenia urządzeń - przyziemie; - schemat rozmieszczenia urządzeń - parter - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391410002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości 4 000 zł (słownie: cztery tysiące) przed upływem terminu składania ofert określonego w niniejszej SIWZ. 2. Wadium może być wnoszone w jednej lub w kilku następujących formach: 1) pieniądzu; 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 3) gwarancjach bankowych; 4) gwarancjach ubezpieczeniowych; 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275). 3. Wadium wnoszone w pieniądzu należy wpłacić na rachunek bankowy nr 62 1750 0009 0000 0000 1333 6188 z dopiskiem -Dostawa wyposażania gastronomicznego. 4. Skuteczne wniesienie wadium w pieniądzu następuje z chwilą wpływu środków pieniężnych na rachunek bankowy, o którym mowa w ust. 3, przed upływem terminu składania ofert. 5. Wadium wnoszone w formach określonych w ust. 2 pkt 2-5, musi zawierać zobowiązanie gwaranta lub poręczyciela z tytułu wystąpienia zdarzeń, o których mowa w art. 46 ust. 4a i 5 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.chopin.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wyposażenie przedszkola w urządzenia kuchenne i meble biurowe w ramach realizacji zadania pn.: Budowa przedszkola na terenie Odolan przy ul. Boguszewskiej w Warszawie - IV etap (znak sprawy: 59/ZP/16)
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa dwóch ciągów wydawczych wraz z dodatkowym wyposażeniem dla wojskowych obiektów stołówkowych w m. Radom i m. Grójec
Dodano: 2016-07-01 - Dostawa specjalistycznego wyposażenia zaplecza kuchennego i baru na potrzeby Międzynarodowego Centrum Kultury Nowy Teatr w Warszawie
Dodano: 2016-06-24 - wyposażenie w urządzenia gastronomiczne szkoły w Serocku
Dodano: 2016-06-03 - wyposażenie gastronomiczne w szkole w Serocku
Dodano: 2016-04-13 - Dostawa specjalistycznego wyposażenia zaplecza kuchennego i baru na potrzeby Międzynarodowego Centrum Kultury Nowy Teatr w Warszawie
Dodano: 2016-04-12 - Dostawa wyposażenia w niezbędny sprzęt i regały dla kuchni w SPSK im. Prof. Adama Grucy CMKP w Otwocku DZP/16/2016
Dodano: 2016-02-02 - ZAKUP, DOSTAWA I MONTAŻ ELEMENTÓW CIĄGU WYDAWCZEGO DLA STOŁÓWEK WOJSKOWYCH W JEDNOSTCE WOJSKOWEJ 4809 W ZEGRZU.
Dodano: 2015-09-03 - Zakup, dostawa i montaż wyposażenia pracowni gastronomicznej w ramach projektu Specjalizacja zawodowa - sukcesem na rynku pracy realizowanego przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Białobrzegach współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2015-07-07 - Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do kuchni w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Grębkowie
Dodano: 2015-07-01