Przetargi.pl
Dostawa, celem dalszej odsprzedaży RYB PRZETWORZONYCH I KONSERWOWANYCH do kantyny prowadzonej przez Zamawiającego, mieszczącej się w Zakładzie Karnym we Włodawie.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2011-09-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa, celem dalszej odsprzedaży RYB PRZETWORZONYCH I KONSERWOWANYCH do kantyny prowadzonej przez Zamawiającego, mieszczącej się w Zakładzie Karnym we Włodawie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment Jm. Ilość 1. Makrela wędzona kg. 80 2. Łosoś wędzony 250g szt. 80 3. Sałatka śledziowa 150g( opakowanie plastik) szt. 400 4. Śledź marynowany wiadro 4kg kg. 80 5. Śledź solony wiadro 4kg kg. 80 6. Sałatka śledziowa 400g(opakowanie plastik) szt. 800 7. Koreczki śledziowe 250g szt. 400 8. MARINUS MATJAS FILETY ŚLEDZIOWE W OLEJU 225G -tacka szt. 400 9. Filety śledziowe w sosie śmietanowym 300g szt. 400 10. Paprykarz szczeciński 152g (alupak) szt. 400 11. Rolmopsy 400g szt. 400 12. Filet mintaj bez skóry (mrożony) kg. 100 13. Kostka rybna (mrozona) kg. 100 14. Filet panga bez skóry (mrożony) kg. 100 15. Szprot w sosie pomidorowym 170g szt. 1 000 16. Szprot w oleju 170g szt. 1 000 17. Śledź w sosie pomidorowym 170g szt. 1 000 18. Śledź w oleju 170g szt. 1 000 19. Filety z makreli w sosie pomidorowym 170g szt. 1 000 20. Filety z makreli w oleju 170g szt. 1 000 21. Tuńczyk w oleju duże kawałki 170g szt. 2 000 22. Tuńczyk w sosie własnym duże kawałki 170g szt. 2 000 23. Tuńczyk w oleju rozdrobniony 185g szt. 2 000 24. Tuńczyk w sosie własnym rozdrobniony 185g szt. 2 000 25. Paprykarz szczeciński 330g szt. 1 000 26. Sałatka Neptun z tuńczyka 160g szt. 500 27. Sałatka z makreli 130g(alupak) szt. 500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach