Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2015/2016 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Świętego Jana Pawła II w Białymstoku.

Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II ogłasza przetarg

  • Adres: 15-757 Białystok, ul. Łagodna 10
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 6644680 , fax. 085 6540049
  • Data zamieszczenia: 2015-06-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II
    ul. Łagodna 10 10
    15-757 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 6644680, fax. 085 6540049
    REGON: 05213233300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2015/2016 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Świętego Jana Pawła II w Białymstoku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych: 1)Bułka tarta 500g - 500 kg; 2) Bułka słodka z budyniem 60g - 2000 szt. 3)Bułka słodka z marmoladą 60g - 2000 szt. 4) Bułka słodka z serem 60g - 2000 szt.5) Bułka zwykła 50g - 3000 szt.; 6) Chleb baltonowski 600g-3000 szt.; 7) Chleb baltonowski 500g-2500 szt.; 8) Chleb z dynią 400g-200 szt.; 9) Chleb razowy 500g-400 szt.; 10) Chleb wileński 500g-200 szt.; 11) Chleb wieloziarnisty 500g-200 szt.; 12) Chleb z żurawiną 400g-200 szt.; 13) Pączek-2000 szt. 2.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych: 1) Antrykot wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 20 C-300 kg 2) Boczek pieczony b/k-100 kg; 3) Boczek świeży b/ż - mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, barwa ciemnoróżowa, schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 4) Boczek wędzony-100 kg 5) Filet z indyka- element uzyskany z tuszki indyka mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-1000 kg 6) Filet z kurczaka, piersi bez skóry- mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, podwójne, pozbawione skóry, kości obojczyka, barwa i zapach charakterystyczny dla mięśni piersiowych, schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-1000 kg; 7) Gulasz wieprzowy - mięso z szynki pocięte w kawałki kwadratowe o wielkości od 2 do 3 cm pakowane w tacki próżniowe schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-1500 kg; 8) Karkowina b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, odcięta z odcinka szyjnego, główne mięśnie szyi i część mięśnia najdłuższego grzbietu, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-1000 kg; 9) Kiełbasa biała parzona drobiowa zawierająca 80 procent drobiu nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 10) Kiełbasa biała surowa zawierająca 91 procent mięsa wieprzowego z łopatki i szynki nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 11) Kiełbasa biała wieprzowa parzona zawierająca 80 procent mięsa z łopatki i szynki nie krótsza niż 15 cm schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-300 kg; 12) Kiełbasa podwawelska zawierająca 94 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 13) Kiełbasa swojska zawierająca 90 procent mięsa wieprzowego, nie krótsza niż 15 cm schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 14) Kiełbasa toruńska zawierająca 80 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 15) Kiełbasa złota grillowa zawierająca 75 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 16) Kości wieprzowe karkowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-200 kg; 17) Kości wieprzowe schabowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-500 kg; 18) Kurczak świeży cały schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-800 kg; 19) Krzyżówka świeża wieprzowa obrobiona schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-500 kg; 20) Łopatka wieprzowa b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, bez fałdu skóry, główne mięśnie: nadgrzbietowy, podgrzbietowy, podłopatkowy, trójgłowy ramienny, zespół mięśni ramiennych, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1000 kg; 21) Łopatka wołowa b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 22) Mięsień czterogłowy- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-300 kg; 23) Mięso kl II wieprzowe- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1000 kg; 24) Mięso mielone- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1000 kg; 25) Mięso mielone wieprzowo- wołowe- schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 26) Parówki zawartość mięsa wieprzowego 80 procent-600 kg; 27) Parówki zawartość mięsa wieprzowego 93 procent-500kg; 28) Podudzie z kurczaka ze stawem skokowym-300 kg; 29) Porcje rosołowe-150 kg; 30) Rozbratel wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 31) Rostbef wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 32) Rumsztyk wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 33) Schab wieprzowy b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP odcinek piersiowo- lędźwiowy bez słoniny, mięsień najdłuższy grzbietu, wielodzielny, kolczysty i lędźwiowy większy, barwa jasno do ciemnoróżowej, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1000 kg; 34) Szynka wieprzowa kl. I b/k (bitki)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-1000 kg; 35) Szynka wieprzowa kl. II b/k (gulasz)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 36) Szynka wieprzowa kl. III b/k (kotlet mielony)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg 37) Udziec wołowy b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg 38) Udziec z kurczaka świeży ze skórą i kością schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C-1000 kg; 39) Wątróbka drobiowa- podroby drobiowe schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 40) Wątroba wieprzowa- podroby z mięsa wieprzowego pochodzącego z klas EUROP, składa się z czterech płatów oddzielonych od siebie trzema głębokimi wcięciami, struktura nieznacznie ziarnista, powierzchnia głęboka, lekko błyszcząca i wilgotna, barwa brązowo- wiśniowa schłodzona w temperaturze od 00 do 30 C-200 kg; 41) Żeberka wp pasy- główne mięśnie międzyżebrowe wewnętrzne i zewnętrzne -100 kg; 42) Żołądki drobiowe- schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg. 3.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek:1) Brokuł nie mniejszy niż 450g-500 szt.; 2) Fasolka szparagowa zielona nie mniejsza niż 450g-200 szt.; 3) Fasolka szparagowa żółta nie mniejsza niż 450g-200 szt. 4) Filet z mintaja bez glazury-200 kg; 5) Filet z dorsza bez glazury-500 kg; 6) Filet z miruna bez glazury-400 kg; 7) Filet z morszczuka bez glazury-400 kg; 8) Filet z tilapii bez glazury-500 kg; 9) Filet z ryby zapiekany z serem-300 kg; 10) Filet z ryby zapiekany ze szpinakiem-300 kg; 11) Frytka karbowana nie mniejsza niż 2,5 kg- 500 szt.; 12) Kalafior nie mniejszy niż 450g-200 szt.; 13) Kartacze- zawartość nadzienia: mięso wieprzowe 14%, mięso wołowe 1,6%-700 kg; 14) Knedle owocowe, mrożone (opak. 0,45 - 3kg) - składniki: woda, płatki ziemniaczane (16%), truskawki (16%), skrobia ziemniaczana (14%), mąka pszenna, cukier, skrobie modyfikowane, sól, jaja w proszku.-400 kg; 15) Kostka rybna panierowana składająca się z 90 procent ryby-400 kg; 16) Kotlet cordon bleu z indyka panierowany, smażony, mrożony 1 kg (wyrób garmażeryjny gotowy z mięsa rozdrobnionego z szynką z indyka i nadzieniem seropodobnym) skład kotleta: mięso z indyka 35%, panierka 16% (mąka pszenna, skrobia pszenna, sól skrobia ziemniaczana, drożdże, przyprawy i ekstrakty przypraw), szynka z indyka 12% (mięso z indyka 61%, woda, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, białko sojowe.-400 kg; 17) Lody kubek, różne smaki-2500 szt.; 18) Leczo nie mniejsze niż 450 g-300 szt.; 19) Mieszanka kompotowa nie mniejsza niż 450 kg- skład: śliwka z pestką, wiśnia z pestką, porzeczka, jabłko, aronia, rabarbar w różnych proporcjach.-400 szt.; 20) Mieszanka warzywna 7-składnikowa 450g-300 szt.; 21) Mieszanka warzywna 8-składnikowa 450g-300 szt.; 22) Naleśnik z serem 1 kg- farsz około 60% -400 kg; 23) Paluszki rybne z fileta ryby-600 kg; 24) Pierogi ruskie (opak. 0,5 - 2,5 kg)-400 kg; 25) Pierogi z kapustą i grzybami, mrożone-skład: mąka pszenna, kapusta kwaszona (19%), woda, kapusta biała (13%), pieczarki (3%), cebula, podgrzybek (1%), przyprawy, sól, olej roślinny, smalec wieprzowy, błonnik pszenny, suszone grzyby leśne (0,2%), cukier, skrobia modyfikowana, jaja w proszku, zawartość farszu 42%-300 kg; 26) Pierogi z truskawkami, mrożone- skład: Mąka pszenna, truskawki (31%), woda, cukier, skrobie modyfikowane, olej roślinny, jaja w proszku, sól, zawartość farszu 38%-300 kg; 27) Placki ziemniaczane zawierające 90% ziemniaka-300 kg; 28) Pyzy z mięsem- skład: mąka pszenna, mięso wieprzowe (27%), woda, białko sojowe, cebula, mięso wołowe (2,8%), włoszczyzna (pietruszka, marchew, seler, por), błonnik pszenny, przyprawy, sól, olej roślinny, jaja w proszku, zawartość farszu 42%-200 kg; 29) Pyzy ziemniaczane- skład: Woda, skrobia ziemniaczana (15%), płatki ziemniaczane (11%), grys ziemniaczany (10%), mąka pszenna, sól-200 kg; 30) Szpinak nie mniejszy niż 450g-300 szt.; 31) Śledź solony typu matias-100 kg; 32) Śledź marynowany typu matias-100 kg; 33) Truskawka nie mniejsza niż 450g-300 szt.; 34) Wiśnia b/p nie mniejsza niż 450g-400 szt. 4.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych:1) Ananas puszka nie mniejszy niż 565g-400 szt.; 2) Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g-2000 szt.; 3) Baton typu twix lub równoważny nie mniejszy niż 51g-2000 szt.; 4) Baton typu Lion lub równoważny nie mniejszy niż 43g-1000 szt.; 5) Baton typu Milky Way lub równoważny-2000 szt.; 6) Baton typu Snickers lub równoważny nie mniejszy niż 51g-2000 szt.; 7) Baton typu Nestle Cini Minis lub równoważny nie mniejszy niż 25g-2000 szt.; 8) Bomboniera Toffifee lub równoważny nie mniejszy 125g-800 szt.; 9) Brzoskwinie w syropie nie mniejsze niż 850 ml-100szt.; 10) Chrzan nie mniejszy niż 290g-200 szt.; 11) Ciastka typu Pieguski lub równoważne nie mniejsze niż 135 g-1500 szt.; 12) Cukier nie mniejszy niż 1 kg-2500 kg; 13) Cukier puder nie mniejszy niż 400g-100 szt.; 14) Cukier waniliowy nie mniejszy niż 32g-100 szt.; 15) Cynamon mielony nie mniejszy niż 15g-50 szt.; 16) Czekolada typu Alpen Gold lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2000 szt.; 17) Czekolada tylu goplana lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2000 szt.; 18) Czekolada typu Wedel lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2000 szt.; 19) Czekolada typu Baron lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2000 szt.; 20) Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g-200 szt.; 21) Delikat do drobiu typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 600g-50 szt.; 22) Delikat do mięs typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 700g-50 szt.; 23) Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vinegret lub równoważny-350 szt. 24) Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g-300 szt.; 25) Herbata granulowana typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100 g-100 szt.; 26) Herbata liściasta typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100g-100 szt.; 27) Herbatniki typu Jeżyki lub równoważne nie mniejsze niż 140g-3000 szt.; 28) Jajka typu Kinder lub równoważne nie mniejsze niż 20g-2500 szt.; 29) Kasza gryczana nie mniejsza niż 500g-200 szt.; 30) Kasza jęczmienna gruboziarnista, średnia nie mniejsza niż 500g-200 szt.; 31) Kasza jęczmienna drobnoziarnista nie mniejsza niż 500g-200szt.; 32) Kasza jęczmienna pęczak nie mniejsza niż 500g-500 szt.; 33) Kasza manna nie mniejsza niż 500g-60 szt.; 34) Ketchup ł/p nie mniejszy niż 500g typu Pudliszki lub równoważny-300 szt.; 35) Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300ml typu Krakus lub równoważny-20 l; 36) Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg typu Dawtona lub równoważny-100 kg; 37) Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 425g typu Vernet lub równoważny-200 szt.; 38) Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g-400 szt.; 39) Liść laurowy nie mniejszy niż 10g-300 szt.; 40) Liść laurowy nie mniejszy niż 12g-200 szt.; 41) Liść laurowy nie mniejszy niż 5g-200 szt.; 42) Lizak typu Chupa Chups lub równoważny-2000 szt. 43) Majeranek nie mniejszy niż 10g-80 szt.; 44) Majeranek nie mniejszy niż 20g-300 szt.; 45) Majonez nie mniejszy niż 320ml typu Winiary lub równoważny-500 szt.; 46) Majonez nie mniejszy niż 2,85 kg typu Winiary lub równoważny-200 szt.; 47) Majonez nie mniejszy niż 400 ml typu Winiary lub równoważny-200 szt.; 48) Makaron kolanka nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny-2000 kg; 49) Makaron spaghetti nie mniejszy niż 1 kg typu Lubella lub równoważny-800 kg; 50) Makaron świder nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny-400 kg; 51) Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg-400 kg; 52) Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg-400 kg; 53) Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg-200 kg; 54) Miód pasieka wielokwiatowy nie mniejszy niż 400g-70 kg; 55) Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna-400 szt.; 56) Napój herbaciany nie mniejszy niż 300g-100 szt.; 57) Napój herbaciany cytrynowy nie mniejszy niż 300g-100 szt.; 58) Napój nie mniejszy niż 400 ml typu Kubuś play lub równoważny-2000 szt.; 59) Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml-800 szt.; 60) Olej nie mniejszy niż 1l typu Kujawski lub równoważny-600 szt.; 61) Ocet spirytusowy 10% nie mniejszy niż 500 ml-50 szt.; 62) Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-580 szt.; 63) Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-500 szt.; 64) Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 15g typu Prymat lub równoważny-400 szt.; 65) Płatki owsiane nie mniejsze niż 500g-100 szt.; 66) Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 300g-300 szt.; 67) Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 1,1 kg typu maggi lub równoważna-30 szt.; 68) Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g-200 szt.; 69) Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 30g-80 szt.; 70) Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20g-80 szt.; 71) Przyprawa typu Jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 2,8 kg-120 szt.; 72) Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g-300 szt.; 73) Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna-500 kg; 74) Przyprawa typu Vegeta lub równoważna 200g-300 szt.; 75) Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 200g-500 szt.76) Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 960 ml-40 szt.; 77) Pulpa pomidorowa nie mniejsza niż 3kg-30 szt.; 78) Rodzynki nie mniejsze niż 150g-50 szt.; 79) Rogalik typu Chipita 7 days lub równoważny nie mniejszy niż 65g-4000 szt.; 80) Rosół drobiowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 2,2 kg-30 kg; 81) Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-500 kg; 82) Sekret szefa drobiowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 800 g-20 kg; 83) Sekret szefa grzybowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 650g-15 kg; 84) Sekret szefa typu Maggi lub równoważny wołowy nie mniejszy niż 900g-25 kg; 85) Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-30 kg; 86) Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-30 kg; 87) Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 88) Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; 89) Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 90) Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-35 kg; 91) Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 92) Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 350 ml-140 l; 93) Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 520 ml-120 l; 94) Sól jodowana typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg-700 kg; 95) Syrop mix typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-1000 szt.; 96) Syrop mix typu Paola lub równoważny nie mniejszy niż 430 ml-1000 szt.; 97) Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 300g-400 szt.; 98) Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 900g-100 szt.; 99) Wafel typu Pronce Polo XXL lub równoważny 52g-1 000 szt.; 100) Zając wielkanocny 30g-800 szt.; 101) Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g-900 szt.; 102) Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-70 szt.; 103) Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-40 szt.; 104) Zupa cebulowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 900g-30 szt.; 105) Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-80 szt.; 106) Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-30 szt.; 107) Zestaw świąteczny 145g-1 000 szt. 5.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału: 1) Drożdże świeże nie mniejsze niż 100g-200 szt.; 2) Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 400g-1000 szt.; 3) Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 250g-1000 szt.; 4) Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 73%-500 szt.; 5) Masło ekstra nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 82%-500 szt.; 6) Masło typu Łaciate nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 83%-500 szt.; 7) Mleko 3/2% UHT w kartonie, nie mniejsze niż 1l-500 szt.; 8) Mleko UHT typu Twój kubek 2% w kartonie, nie mniejsze niż 1l-200 szt.; 9) Ser żółty typu Gouda lub równoważny-250 kg; 10) Śmietana do sosów i zup nie mniejsza niż 200ml-500 szt.; 11) Śmietana gęsta 18% nie mniejsza niż 400 ml-3000 szt.; 12) Śmietana 18% nie mniejsza niż 400ml-3000 szt.; 13) Twaróg mielony w wiadrze nie mniejszy niż 1 kg-100 kg; 14) Twaróg półtłusty krajanka typu mlekovita-500 kg. 6.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców: 1) Banan-2000 kg; 2) Brzoskwinia-2000 kg; 3) Burak-2000 kg; 4) Cebula-1000 kg; 5) Cytryna-200 kg; 6) Czereśnia-500 kg; 7) Czosnek świeży-5 kg; 8) Fasola drobna-500 kg; 9) Groch połówki-500 kg; 10) Gruszka-1800 kg; 11) Jabłko-1900 kg; 12) Jaja-900 kg; 13) Kalafior-200 kg; 14) Kapusta biała-1500 kg; 15) Kapusta biała młoda-400 kg; 16) Kapusta czerwona-1000 kg; 17) Kapusta kiszona-1000 kg; 18) Kapusta pekińska-500 kg; 19) Kapusta włoska-800 kg; 20) Kiwi-1800 kg; 21) Koper-800 pęczków; 22) Mandarynka-1500 kg; 23) Marchew-5000 kg; 24) Nektarynka-1200 kg; 25) Ogórek gruntowy-400 kg; 26) Ogórek kiszony-800 kg; 27) Ogórek małosolny-800 kg; 28) Ogórek świeży-1000 kg; 29) Papryka-400 kg; 30) Pieczarka-900 kg; 31) Pietruszka-1500 kg; 32) Pietruszka natka-500 pęczków; 33) Pomarańcza-2000 kg; 34) Pomidor-1000 kg; 35) Pomidor malinowy-500 kg; 36) Por-700 kg; 37) Rzodkiew biała sopel (Agaty)-400 kg; 38) Rabarbar świeży-300 kg; 39) Rzodkiewka-800 pęczków; 40) Sałata-400 kg; 41) Seler-1000 kg; 42) Szczypior-300 pęczków; 43) Śliwka-500 kg; 44) Truskawka-300 kg; 45) Winogrono jasne-600 kg; 46) Winogrono ciemne-600 kg; 47) Wiśnia-500 kg; 48) Ziemniak-28000 kg; 49) Ziemniaki młode-4000 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsi1.internetdsl.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach