Centrum Onkologii im. prof. Franciszka Łukaszczyka w Bydgoszczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-796 Bydgoszcz, ul. dr Izabeli Romanowskiej 2
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. (0-52)3743208 , fax. (0-52)3743301
- Data zamieszczenia: 2015-07-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Onkologii im. prof. Franciszka Łukaszczyka w Bydgoszczy
ul. dr Izabeli Romanowskiej 2 2
85-796 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. (0-52)3743208, fax. (0-52)3743301
REGON: 00125536300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.co.bydgoszcz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Grupa 1 - Nabiał Grupa 2 - Mięso i wędliny Grupa 3 - Mrożonki Grupa 4 - Warzywa i owoce, produkty kiszone - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: czas na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj. zgodne z opisem przedmiotu zamówienia
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.co.bydgoszcz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Drzewnych
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2016-05-10 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2016-03-29 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 65 w Bydgoszczy.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Drzewnych
Dodano: 2015-07-21 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2015-03-17 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Elektronicznych im. Wojska Polskiego w Bydgoszczy
Dodano: 2015-01-30 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych do Szkoły Podstawowej im. Gustawa Zielińskiego w Skępem w 2015 roku
Dodano: 2014-11-26 - Dostawa produktów żywnościowych dla Internatu Zespołu Szkół Drzewnych w Bydgoszczy
Dodano: 2014-07-18 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2014-05-13