Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 30-663 Kraków, ul. Wielicka 265
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6582011 , fax. 012 6581081
- Data zamieszczenia: 2016-06-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie
ul. Wielicka 265 265
30-663 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6582011, fax. 012 6581081
REGON: 35137588600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: bip.usdk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów piekarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów piekarskich 3.2. Oznaczenie kodowe Wspólnego Słownika Zamówień CPV: 15.80.00.00-6 Różne produkty spożywcze 3.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera formularz cenowy - załączniki od nr 3/1 3.4. Szczegółowe wymagania artykułów załączonych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia muszą być zgodne, w pierwszym gatunku, kategorii lub klasie, jakości i odpowiadać niżej wymienionym wymaganiom dotyczącym wytworzenia i transportu zgodnych z: 3.4.1. Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. Nr 171, poz. 1225 ze zm.). 3.4.2. Ustawą z dnia 21 grudnia 2000r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187 poz. 1577 ze zm.). 3.4.3. Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa I Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007r. w sprawie znakowania środków spożywczych ( Dz. U. z dnia 31 lipca 2007r. ). 3.4.4. Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 25 lipca 2007r. w sprawie znakowania żywności wartością odżywczą ( Dz. U. z dnia 31 lipca 2007r. ). 3.4.5. Rozporządzeniem ( WE ) nr 1924/2006 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 20 grudnia 2006r. w sprawie oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych dotyczących żywności. 3.4.6. Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( DZ. U. z 2006r., nr 171, poz. 1225 ) 3.5. Wymagany minimalny termin płatności wynosi 60 dni. 3.6. Wykonawca przedłoży po podpisaniu umowy wymagane dokumenty z procedur HACCP 3.7. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca wskazał w ofercie części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Niezmienność cen
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.usdk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie różnych artkułów spożywczych
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa artykułów żywnościowych - 3 grupy
Dodano: 2016-07-08 - Dostawa różnych produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak:ZP/PRZET/19/2016
Dodano: 2016-06-17 - dostawa różnych produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Krakowie w okresie 01.07.2016 do 31.12.2016.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa produktów spożywczych i wody mineralnej.
Dodano: 2016-06-02 - Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych i wody mineralnej
Dodano: 2016-05-11 - Dostawa różnych produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak:ZP/PRZET/9/2016.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół w Radłowie w 2016 roku
Dodano: 2016-04-01 - Dostawa artykułów spożywczych Pakiet nr 1 - art. spożywcze i przetwory Pakiet nr 2 - słodycze, Pakiet nr 3 - napoje, Pakiet nr 4 - żywność dla dzieci i niemowląt, Pakiet nr 5 - jajka , Pakiet nr 6 - drób , Pakiet nr 7 - pieczarki, Pakiet nr 8 - mięso i wędliny, Pakiet nr 9 - pieczywo
Dodano: 2016-03-29 - Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie artykułów spożywczych, wody mineralnej oraz mrożonek
Dodano: 2016-03-22