Przetargi.pl
Dostawa artykułów ogólnospożywczych

Areszt Śledczy w Nisku ogłasza przetarg

  • Adres: 37400 Nisko, Pl. Wolności
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 158 433 400 , fax. 158 433 401
  • Data zamieszczenia: 2017-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Nisku
    Pl. Wolności 15
    37400 Nisko, woj. podkarpackie
    tel. 158 433 400, fax. 158 433 401
    REGON: 32107500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy w Nisku

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów ogólnospożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I: 1. Kasza gryczana - palona, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)- kg 800, 2. Kasza jęczmienna - wiejska, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)- kg 2000, 3. Kasza manna - bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)- kg 800, 4. Makaron - Różne rodzaje (świderki, rurki, wstążki lub nitki) makaron cały, nie połamany, bez zanieczyszczeń, suchy, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (5 kg)- kg 4000, 5. Ryż - biały, bez zanieczyszczeń, suchy, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)- kg 2500, 6. Płatki owsiane - Górskie, suche, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)- kg 500, 7. Mąka pszenna - typ 500, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)- kg 5500, 8. Mąka ziemniaczana - sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)- kg 300 CZĘŚĆ II 1. Margaryna śniadaniowa - kostka formowana 250g, o zawartości min. 60% tłuszczu, produkowana z wysokiej jakości olejów i tłuszczów roślinnych, do smarowania pieczywa kg 4000, 2. Olej roślinny - w butelkach plastikowych do (1 litra)- litr 400, 3. Marmolada - twarda, różne smaki owocowe, pakowana w trwale zamknięte plastikowe wiaderka w opakowaniach jednostkowych do (13 kg) kg 1200, 4. Dżem - nisko słodzony, różne smaki owocowe, pakowany w trwale zamknięte plastikowe wiaderka w opakowaniach jednostkowych do (13 kg)- kg 1200, CZĘŚĆ III: 1. Cukier biały - bez zanieczyszczeń, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)- kg 5000, CZĘŚĆ IV: 1. Szprot w pomidorach - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 200 – 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw. Zawartość sosu do 10%- kg 1600, 2. Paprykarz z ryżem - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 280 – 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw.- kg 1600, 3 Pasztet mazowiecki – konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 200-350g, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych przypraw.- kg 1600, 4 Konserwa turystyczna – konserwa mięsna wieprzowa lub wieprzowo-wołowa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 300-330g -kg 1000, 5 Pasztet sojowy –konserwa w opakowaniu aluminiowym o gramaturze 100-130g- kg 100, 6. Pasztet drobiowy mały - konserwa w opakowaniu aluminiowym 100 – 130g, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw- kg 1600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 1 do SIWZ)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach