Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8310142, 8310242 , fax. 61 8310107
- Data zamieszczenia: 2016-03-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 61 8310142, 8310242, fax. 61 8310107
REGON: 00028885700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE RÓŻNE (Nr rejestru Ż/05/16) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, owoców mrożonych, ryb i ryb mrożonych, przetworów rybnych, artykułów spożywczych różnych (przetworów warzywnych i owocowych, koncentratów zup i sosów, przypraw, kawy, herbaty i innych) określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ, w którym podano szacunkową ilość produktów. Zamawiający wymaga aby: - Realizacja zamówienia wynosiła 1 dzień od złożenia zamówienia, dostawa w dni robocze tj. od poniedziałku do piątku do godz. 13.00; - Dostawa na koszt i ryzyko dostawcy; - Opakowania zwrotne wymieniane przy kolejnej dostawie, Wykonawca nie będzie obciążał Zamawiającego kosztami nieodebranych opakowań; - Dostawa towaru wraz z fakturą, faktura płatna w terminie 60 dni przelewem od daty otrzymania prawidłowo wystawionej faktury; - Dostarczane produkty powinny spełniać odpowiednie wymogi jakościowe dla żywienia w warunkach żywienia zbiorowego, w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu oraz sprzedaży zgodnie z Polską Normą, dyrektywami i rozporządzeniami UE. - Pozostałe wymagania zawarte w projekcie umowy. W Pakietach nr: 5 - przetwory rybne (ocena dot. poz. 3 - paprykarz) 9 - puree ziemniaczane (ocena przy przyrządzaniu produktu) 14- przetwory warzywne i owocowe (ocena dot. poz. 1, 2 i 5 - koncentrat pomidorowy, przecier szparagowy,) 16 - koncentraty (ocena dot. poz. 4 - sos grzybowy) oprócz kryterium cena 90% będzie również oceniana jakość 10% . Pozostałe Pakiety: kryterium cena 100% Jakość artykułów żywnościowych rozumiana jako zespół cech organoleptycznych obejmujących smak, zapach, konsystencję i wygląd zewnętrzny. Oceniana będzie próbka ok. 200 g, którą Wykonawca winien przedłożyć odpowiednio zapakowaną, opisaną danymi produktu wraz z warunkami przechowywania (warunki chłodnicze czy temp pokojowa) oraz adnotacją: próbka do oceny jakości, przetarg nr Ż-05-16. Próbki i oferty przetargowe winny być zapakowane oddzielnie. Ocena jakości po otwarciu próbek, po uprzednim przygotowaniu przez wyznaczonych pracowników Działu Żywienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.orsk.ump.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa kiszonek, warzyw i owoców mrożonych oraz warzyw konserwowych do Aresztu Śledczego w Poznaniu
Dodano: 2015-10-28 - Sukcesywna dostawa mrożonek owocowo - warzywnych i mącznych do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2015-02-10 - Dostawa artykułów spożywczych dla Oddziałów POSiR, w roku 2014
Dodano: 2014-05-20 - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE RÓŻNE (Nr rejestru Ż/09/14)
Dodano: 2014-03-28 - Sukcesywna dostawa mrożonek owocowo - warzywnych i mącznych do siedziby Zamawiającego
Dodano: 2014-01-28 - Dostawa produktów spożywczych - produktów finalnych do badań żywieniowo - klinicznych do budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu przy ul. Wojska Polskiego 31 w Poznaniu Uniwersytetu Przyrodniczego - liczba części: 15
Dodano: 2013-08-30 - Sukcesywna dostawa mrożonek owocowo-warzywnych i mącznych do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2013-03-06 - Dostawa do siedziby zamawiającego mrożonek owocowo - warzywnych i mącznych
Dodano: 2011-04-11 - Warzywa i owoce
Dodano: 2010-06-22 - Dostawa przetworów owocowych i warzywnych do siedziby Domu Pomocy Społecznej przy ul. Konarskiego 11/13 w Poznaniu oraz Oddziału Domu Pomocy Społecznej, przy ul. Zamenhofa 142a w Poznaniu
Dodano: 2009-12-03