Zakład Karny Nowogard ogłasza przetarg
- Adres: 72-200 Nowogard, ul. Zamkowa
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 914 326 600 , fax. 914 326 604
- Data zamieszczenia: 2020-07-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nowogard
ul. Zamkowa 7
72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
tel. 914 326 600, fax. 914 326 604
REGON: 32041400000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: ZAKŁAD KARNY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
7/ŻYW/20/21 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. 15113000-3 Mięso wieprzowe (gulaszowe) PN-A-82002;1986 (mięso wieprzowe bez kości, chude, dopuszczalna nieznaczna ilość tkanki łącznej, pakowane próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum w opakowaniach wielkości od 1 kg do5 kg) w ilości 5500 kg, 2. 15131640-3 Mięso wołowe (gulaszowe) PN-A-82011 (mięso wołowe bez kości, ze sztuk dorosłych dobrze umięśnionych, pakowane próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 1 kg do 5 kg) w ilości 500 kg, 3. 15113000-3 Słonina PN-A-85800;1985 (odcięta z półtuszy bez skóry lub ze skórą pakowana próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 0,5 kg do 5 kg), w ilości 700 kg, 4. 15131120-2 Podgardle wędzone PN-A-82007, (surowcem do produkcji podgardla jest podgardle świeże, stanowiące część tłuszczowo mięśniową szyi, pakowane próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 1 kg do 5 kg) w ilości 700 kg, 5. 15131600-1 Kurczak świeży (tuszka patroszona, bez podrobów PN-A-86520), w ilości 15500 kg, 6. 15112300-9 Wątroba drobiowa, świeża, w ilości 2000 kg, 7. 15112100-7 Kurczak – udko małe ze skórą, część uda bez pałki o wadze od 180 g do 250 g, w ilości 4200 kg 8. 15112100-7 Kurczak piersi bez skóry świeże, w ilości 500 kg, 9. 15113000-3 Szynka wieprzowa bez kości świeża, w ilości 2400 kg, 10. 15113000-3 Mięso mielone wieprzowo-wołowe garmażeryjne, pakowane w opakowaniach foliowych, hermetycznie zamknięte, w ilości 1500 kg Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 – 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adres: Zakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 3 DO SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa na potrzeby Aresztu Śledczego w Koszalinie
Dodano: 2023-05-27 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych oraz ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2020-10-14 - Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego i jego przetworów.
Dodano: 2020-04-16 - Dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2020-01-28 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Dodano: 2019-11-14 - 7/ŻYW/19/20
Dodano: 2019-07-02 - Sukcesywne dostawy miesa wieprzowego oraz wędlin.
Dodano: 2019-04-18 - 7/ŻYW/18/19
Dodano: 2018-07-18 - Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego oraz wędlin.
Dodano: 2018-04-16 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2017-10-20