Przetargi.pl
6/żyw/15/16

Zakład Karny Nowogard ogłasza przetarg

  • Adres: 72-200 Nowogard, ul. Zamkowa 7
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 4326600 , fax. 091 4326604
  • Data zamieszczenia: 2015-07-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nowogard
    ul. Zamkowa 7 7
    72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 4326600, fax. 091 4326604
    REGON: 00032041400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    6/żyw/15/16
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Mięso wieprzowe (gulaszowe) PN-A-82002;1986 (mięso wieprzowe bez kości, chude, dopuszczalna nieznaczna ilość tkanki łącznej, pakowane próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum w opakowaniach wielkości od 1 kg do5 kg) w ilości 7500 kg, 2) Mięso wołowe (gulaszowe) PN-A-82011 (mięso wołowe bez kości, ze sztuk dorosłych dobrze umięśnionych, pakowane próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 1 kg do 5 kg) w ilości 1500 kg, 3) Słonina PN-A-85800;1985 (odcięta z półtuszy bez skóry lub ze skórą pakowana próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 0,5 kg do 5 kg), w ilości 1000 kg, 4) Podgardle wędzone PN-A-82007, (surowcem do produkcji podgardla jest podgardle świeże, stanowiące część tłuszczowo mięśniową szyi, pakowane próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 1 kg do 5 kg) w ilości 1000 kg, 5) Kurczak świeży (tuszka patroszona, bez podrobów PN-A-86520), w ilości 12300 kg, 6) Wątroba wieprzowa (świeża) PN-A-82004:1986, pakowana próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 1 kg do 5 kg) w ilości 600 kg, 7) Wątroba drobiowa, świeża, w ilości 1400 kg, 8) Kurczak - udko małe ze skórą, część uda bez pałki o wadze od 150 g do 250 g, w ilości 3000 kg 9) Kurczak piersi bez skóry świeże, w ilości 800 kg, 10) Szynka wieprzowa bez kości świeża, w ilości 300 kg, 11) Ozory wieprzowe świeże, w ilości 600 kg, 12) Mięso mielone wieprzowo-wołowe garmażeryjne, pakowane w opakowaniach foliowych, hermetycznie zamknięte, w ilości 2000 kg (realizacja zamówienia od 3 września 2015 r.)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151316001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną