Przetargi.pl
Zapewnienie usługi hotelowej ze śniadaniem.

Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego Spółka Akcyjna ogłasza przetarg

  • Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Szopena 51
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. (17) 8676239
  • Data zamieszczenia: 2023-08-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego Spółka Akcyjna
    ul. Szopena 51
    35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. (17) 8676239
    REGON: 690260330
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://rarr.rzeszow.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zapewnienie usługi hotelowej ze śniadaniem.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi hotelowej ze śniadaniem dla uczestników międzynarodowego spotkania, które odbędzie się w dniach 13-16 grudnia 2023 r. w Rzeszowie (tj. trzy doby hotelowe dla każdego uczestnika), w odległości max. 5 km od centrum miasta (w linii prostej od Rynku w Rzeszowie – ze względu na miejsce realizacji konferencji, wyliczone zgodnie ze wskazaniami mapy Google) w ramach projektu „InclusEU: działania wolontariackie jako odpowiedź społeczna dla integracji w Europie” w ramach Programu Obywatele, Równość, Prawa i Wartości (CERV).Zapewnienie usługi hotelowej ze śniadaniem dla 25 osób w dniach 13-16 grudzień 2023:- Usługa hotelowa musi być realizowana w standardzie co najmniej dwugwiazdkowym w rozumieniu przepisów rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie,- Hotel musi być dostosowany dla potrzeb osób z niepełnosprawnościami,- Śniadanie wliczone w cenę usługi,- Usługa hotelowa powinna być świadczona w obiektach, których pokoje spełniają wymogi hotelu, co najmniej dwugwiazdkowego,- Wyposażenie pokoi musi spełniać wszystkie warunki obiektu co najmniej dwugwiazdkowy, w rozumieniu przepisów § 2 ust 2 pkt 1 rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz.U. z 2006 r. nr 22 poz. 169),- Świadczenie ww. usługi hotelowej obejmuje nocleg w jednoosobowych lub dwuosobowych pokojach z pełnym węzłem sanitarnym, dostępem do bezpłatnego Internetu przez cały czas trwania doby hotelowej,- Wykonawca zapewni rezerwację w ilości 21 pokoi jednoosobowych z prywatną łazienką, oraz 2 pokoje dwuosobowe z prywatną łazienką.- Każdy pokój musi mieć sprawne ogrzewanie;- Wykonawca zapewni dla wszystkich osób korzystających z usługi hotelarskiej strzeżoną przechowalnię bagażu, Wykonawca zapewni zakwaterowanie uczestników w dniu 13 grudnia 2023 r. od godziny 11:00, zaś wykwaterowanie w dniu 16 grudnia 2023 r. do godz. 12:00. - Wykonawca zapewni bezpłatne miejsca parkingowe dla wszystkich 25 osób, - Ostateczna liczba osób korzystających z usługi zostanie podana na minimalnie 14 dni przed terminem realizacji zamówienia. Zamawiający zastrzega jednak, że minimalna liczba osób, która będzie korzystać z usługi hotelowej ze śniadaniem to 18 osób. Zamawiający zapłaci za faktyczną liczbę osób, która będzie korzystać z usługi hotelowej objętej niniejszym zamówieniem. - Zamawiający wymaga, aby odwołanie rezerwacji było możliwe bez ograniczeń czasowych i nie skutkowało naliczeniem jakichkolwiek opłat. - Wykonawca zapewni możliwość podjazdu samochodów oraz autokarów pod wejścia do hotelu. Uczestnicy spotkania muszą być zakwaterowani w jednym hotelu,- Śniadanie zapewnione każdego dnia (w godz. 7.00-10.00), w formie szwedzkiego stołu, musi być podawane w tym samym budynku lub maksymalnie budynku przyległym do hotelu.- Niezależnie od wielkości hotelu, w menu śniadaniowym powinno się znajdować:1) kilka gorących dań, np. jajecznica, parówki/kiełbaski/frankfurterki, naleśniki, jajka sadzone, żurek, racuchy, boczek grillowany, tosty panierowane czy placki ziemniaczane,2) warzywa: co najmniej pomidory, ogórki, cebula, papryka,3) pieczywo: co najmniej razowe, wieloziarniste, mieszane, bezglutenowe,4) owoce: co najmniej banany, jabłka, kiwi, pomarańcze, winogrona,5) wędlina – co najmniej trzy rodzaje, sery żółte: co najmniej dwa rodzaje – do wyboru,6) sałatki: co najmniej dwa rodzaje7) napoje: soki i woda mineralna (gazowana, niegazowana) oraz herbata/kawa – bez ograniczeń – wraz z dodatkami: mleko, cukier, cytryny itp.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55120000-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-09-01

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach