Samodzielny Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem ogłasza przetarg
- Adres: 45-066 Opole, ul. Reymonta 8
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 454-54-01 , fax. 077 453-61-06
- Data zamieszczenia: 2013-01-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem
ul. Reymonta 8 8
45-066 Opole, woj. opolskie
tel. 077 454-54-01, fax. 077 453-61-06
REGON: 00064013600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ginekologia.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Samodzielnego Specjalistycznego Zespołu Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Opolu, ul. Reymonta 8 ( 5 zadań częściowych) na okres 1 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia podzielony jest na 5 zadań częściowych: 1) Mięso i produkty wędliniarskie oraz smalec wieprzowy, 2) Drób i produkty drobiarskie oraz parówka cielęca, 3) Mleko i produkty mleczne oraz tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, 4) Artykuły spożywcze sypkie, przyprawy i olej roślinny, 5) Artykuły spożywcze - dodatkowe. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości: Zadanie nr 1 - 1900,00 zł. (słownie: tysiąc dziewięćset złotych) Zadanie nr 2 - 1600,00 zł. (słownie: tysiąc sześćset złotych) Zadanie nr 3 - 2000,00 zł. (słownie: dwa tysiące złotych) Zadanie nr 4 - 2000,00 zł. (słownie: dwa tysiące złotych)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ginekologia.opole.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych, mięsa i wyrobów wędliniarskich i jaj kurzych
Dodano: 2016-07-19 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin oraz kurczaków i artykułów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8
Dodano: 2016-01-05 - Dostawa art. spożywczych z gr 151 wg CPV. mięso , wędliny, konserwy do Zakładu Karnego w Głubczycach, nr sprawy DKw-220/04/2015
Dodano: 2015-11-30 - Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin oraz mięsa drobiowego i jego przetworów
Dodano: 2015-11-16 - DLG.39.512/15 Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2015-09-18 - Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego , drobiowego i wyrobów wędliniarskich , oraz podrobów do Domu Pomocy Społecznej dla Kombatantów ul. Chmielowicka 6, 45-738 Opole.
Dodano: 2015-02-03 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin oraz kurczaków i artykułów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8.
Dodano: 2015-01-14 - Dostawa art. spożywczych z gr. 151 wg CPV. mięso, wędliny, konserwy do Zakładu Karnego w Głubczycach, nr sprawy DKw - 220/08/2014
Dodano: 2014-12-02 - Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin oraz mięsa drobiowego i jego przetworów
Dodano: 2014-11-21 - DLG.39.437/14 Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2014-09-18