Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg
- Adres: 81-127 Gdynia, Inżyniera Jana Śmidowicza, 69
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
Inżyniera Jana Śmidowicza, 69
81-127 Gdynia, woj. pomorskie
REGON: 190064136 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa gastronomiczna realizowana w promieniu max. 200 m od miejsca prowadzenia zajęć. Zajęcia będą prowadzone w siedzibie Poczty Polskiej S.A. - ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa w dniach 19/20.11.2022 r., 3/4.12.2022 r., 17/18.12.2022 r., 14/15.01.2023 r., 4/5.02.2023 r., 11/12.03.2023r.Wykonawca zobowiązany jest w każdym dniu zajęć do:• zapewnienia obiadu dla ok. 50 osób w formie lunchu, składającego się z zupy, drugiego dania, zestawu sałatek, napojów, ciasta, serwowanego w tracie dwudniowych zjazdów, w siedzibie Poczty Polskiej S.A. (ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa) lub jej okolicy jednak nie dalej niż w promieniu 200 m.;• zapewnienia przerwy kawowej z jednorazową zastawą dla ok. 50 osób składającej się mi-nimum z: butelkowana woda mineralna, kawa, herbata, mleko, cukier, drobne słone lub słodkie przekąski typu kruche ciasteczka, paluszki.Do oferty należy dołączyć jadłospis wraz z gramaturą posiłków po obróbce termicznej.Minimalna gramatura: zupy – 250 ml. danie mięsne – 150 g. ziemniaki, frytki – 120 g. surówki – 150 g. soki, woda – 250 ml. ciasta – 80 g. zakąski w zależności od rodzaju od 50 g do 80 g. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczymOpis spełnienia warunku:Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie. Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej,o ile wynika to z odrębnych przepisówOpis spełnienia warunku:Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie. Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowejOpis spełnienia warunku:Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie. Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu.4) zdolności technicznej lub zawodowejOpis spełnienia warunku:a) Wykonawca musi wykazać się doświadczeniem (załącznik, 9) że w okresie ostat-nich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz, których usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających, czy te usługi zo-stały wykonane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz, którego usługi zostały wyko-nane, a jeżeli wykonawca z przyczyn niezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy;Za spełnienie tego warunku zamawiający uzna należyte wykonanie min 5 usług (konferencji i/lub szkoleń) w zakresie działalności gastronomicznej, w tym organizacji zewnętrznych cateringów na potrzeby konferencji i szkoleń dla co najmniej 200 osób.Ocena spełnienia warunków będzie dokonywana metodą 0-1, tj. spełnia/nie spełnia w oparciuo oświadczenia i dokumenty dołączone do oferty bądź po ich uzupełnieniu na wezwanie Zamawiającego.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-28
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne usługi cateringowe i restauracyjne na potrzeby Biura Rektora Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2024-03-01 - Usługa na rzecz Uniwersytetu Gdańskiego polegająca na organizacji kolacji dla uczestników 30-tej jubileuszowej konferencji ERES 2024
Dodano: 2023-12-12 - Usługa żywienia w systemie zleconym na rok 2023
Dodano: 2023-07-13 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-05-17 - Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku wypoczynkowym Czarlina
Dodano: 2023-05-10 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-04-14 - Usługa cateringowa dla uczestników XXVIII Balu Morskiego w dniu 18.02.2023 r.
Dodano: 2023-02-13 - Wykonanie kompleksowej usługi obejmującej wynajem dwóch sal oraz wyżywienie (obiad+dwa serwisy kawowe) podczas 58 szkoleń dla 1624 osób organizowanych przez PODR w Lubaniu na obszarze woj. pomorskiego
Dodano: 2022-11-16 - Usługi restauracyjne w czasie konferencji ESWC
Dodano: 2022-09-20 - Usługi żywienia w systemie zleconym
Dodano: 2021-02-12