Przetargi.pl
Zakup sprzętu niezbędnego do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych i nauki zawodu technik weterynarii dla ZSCKR w Okszowie

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Józefa Piłsudskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 22105 Okszów, Kolonia Okszów ul. Szkolna
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 225 690 723 , fax. 225 690 723
  • Data zamieszczenia: 2018-04-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Józefa Piłsudskiego
    Kolonia Okszów ul. Szkolna 2
    22105 Okszów, woj. lubelskie
    tel. 225 690 723, fax. 225 690 723
    REGON: 9619300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsckr.okszow.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: szkoła

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup sprzętu niezbędnego do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych i nauki zawodu technik weterynarii dla ZSCKR w Okszowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    2.3. Część 1 – Zakup sprzętu do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zamawiający przewiduje w ramach pierwszej części zakupić: 2.3.1. Witrynę chłodniczą. Witryna powinien posiadać co najmniej następujące parametry techniczne: 1) Rodzaj: Witryna chłodnicza. 2) Typ: Stojąca. 3) Główne parametry: • wykonana ze stali nierdzewnej; • elektroniczna jednostka sterująca; • szklane higieniczne zamknięcie; • zasilanie: 230 V, moc: 0,23 kW; • temperatura komory chłodniczej +2 do +8 0C. 2.3.2. Wózek do flambirowania. Wózek powinien posiadać co najmniej następujące parametry techniczne: 1) Rodzaj: Wózek do flambirowania. 2) Typ: Kelnerski. 3) Główne parametry: • model standardowy wykonany z płyty laminowanej; • wysuwana szuflada na sztućce; • szafka na butlę gazową; • kuchenka gazowa ze stali nierdzewnej z zabezpieczeniem termoparą; • składana boczna półka z płyty; • chromowana półka na butelki. 2.3.3. Wychłodzarkę szokową / schładziarko-zamrażarka. Wychłodzarka / schładzarko-zamrażarka powinien posiadać co najmniej następujące parametry techniczne: 1) Rodzaj: Schładzarko-zamrażarka szokowa. 2) Typ: Szokowa. 3) Główne parametry: • wymiary: 750 x 740 x 720 mm; • moc: 1150 W; • zasilanie: 230V. 2.3.4. Piec konwekcyjno-parowy. Piec powinien posiadać co najmniej następujące parametry techniczne: 1) Rodzaj: Piec konwekcyjno-parowy. 2) Główne parametry: • moc: 8,2 kW; • napięcie zasilania: 400 V; • dotykowy panel sterowania, interaktywne menu; • automatyczny podgrzewacz; • gotowanie w parze; • 4 programy mycia automatycznego; • sonda termiczna; • funkcja szybkiego schładzania komory. 2.3.5. Zmywarkę gastronomiczną. Zmywarka powinien posiadać co najmniej następujące parametry techniczne: 1) Rodzaj: Zmywarka gastronomiczna. 2) Typ: Elektromechaniczna. 3) Główne parametry: • wymiary: 580 x 600 x 830 mm, • zasilanie [V]: 230 lub 400 • moc [kW]: 3,5 • kosze - standard: 1 kosz do talerzy (o śr. max 240 mm), 1 kosz do szkła, 1 wkład do sztućców, 2.4. Część 2 – Zakup sprzętu do nauki zawodu technik weterynarii. Zamawiający przewiduje w ramach drugiej części zakupić: 2.4.1. Analizator Hematologiczny. Analizator powinien posiadać co najmniej następujące parametry techniczne: 1) Rodzaj: Analizator Hematologiczny. 2) Typ: HB. 3) Główne parametry: • 14 gatunków zwierząt; • niski koszt oznaczenia; • otwarty system odczynnikowy; • precyzyjny system pomiaru parametrów krwi (pomiar wolumetryczny) - analizowane parametry krwi wbc, lymph#, mid#, gran#, lymph%, mid%, gran%, rbc, hgb, hct, mcv, mch, mchc, rdw-cv, rdw-sd, plt, mpv, pdw, pct; • różnicowanie wbc na 3 grupy; • pomiar: pełna krew i krew rozcieńczona; • automatyczny tryb pracy, wykrywanie braku odczynników; • kalibracja ręczna i automatyczna, niski wskaźnik zatykania dzięki automatycznemu systemowi czyszczenia; • pamięć wewnętrzna histogramami, możliwość sortowania i przeglądania według różnych kryteriów; • wewnętrzna drukarka termiczna; • wyświetlacz lcd - wyjście/wyjście: klawiatura systemowa, mysz; • błąd przeniesienia: wbc, rbc, hgb, hct, plt <=2%; • gwarancja 24 miesiące, serwis w Polsce. 2.4.2. Aparat USG. Aparat powinien posiadać co najmniej następujące parametry techniczne: 1) Rodzaj: Aparat USG. 2) Typ: V-9 3) Główne parametry: • wodoszczelny ekran, wodoszczelna klawiatura, przenośny, • głowica wysokorozdzielcza i wieloczęstotliwościowa: 4,0/5,0/6,5/7,5 MHz, • długość kabla ≥ 2,5 m, • cyfrowy procesor do poprawy obrazu: dynamiczne filtry, • cyfrowe formowanie wiązki, zbliżenie w czasie rzeczywistym zoom, • zapis badań i filmu we wbudowanej pamięci, • podwójny system zasilania - praca na zewnętrznym zasilaczu lub na wewnętrznej baterii, • pomiary ogólne: odległość, obwód, powierzchnia, objętość (elipsa, oś), • pomiary położnicze do ustalenia wieku płodu, • przetwarzanie częstotliwości - 2.0-10.0 MHz, • skala szarości: 256 poziomów, • gniazda: 1 porty głowicy, 1x USB, monitor VGA, • gwarancja 24 miesiące, serwis w Polsce. 2.4.3. Aparat EKG. Aparat powinien posiadać co najmniej następujące parametry techniczne: 1) Rodzaj: Aparat EKG. 2) Główne parametry: • wykrywanie i wyświetlanie błędnego podłączenia elektrod, • dwa tryby pracy: ręczny lub automatyczny, • komplet filtrów cyfrowych, • wbudowana drukarka termiczna, • ekran ciekłokrystaliczny, • klawiatura, • pamięć wewnętrzna, zapis 100 badań, • weterynaryjny kabel ekg, pięć odprowadzeń z krokodylkami, • akumulator litowy do badań w terenie 2000 ma, • częstotliwość wzorcowa: 0.05 Hz - 150.00 Hz, • przetwarzanie analogowo-cyfrowo a/d: 12 bit, • tłumienie sygnału współbieżnego: 110 dB, • impedancja wejściowa > 50 ω (10 Hz), • czułość: 2.5/5.0/10.0/20.0 mm/mV, • szerokość papieru: 80 mm, • gwarancja 24 miesiące, serwis w Polsce
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 38000000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: braK
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunku w ww. zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 5.2.1. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, jest zobowiązany do przekazania Zamawiającemu oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp z podmiotami, które złożyły oferty w postępowaniu. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Wzór oświadczenia stanowi Załącznik Nr 4 do SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach