Centrum Integracji Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 41902 Bytom, ul. Karola Miarki
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 283 15 48, 887070510
- Data zamieszczenia: 2018-10-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Integracji Społecznej
ul. Karola Miarki 10
41902 Bytom, woj. śląskie
tel. 32 283 15 48, 887070510
REGON: 24351200000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cis.bytom.bip-gov.info.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna gminy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup sprzętu do praktycznej nauki zawodu ( pracownia gastronomiczna) dla uczestników w związku z realizacją projektu pn. „Centrum Integracji Społecznej przestrzenią dla aktywności osób wykluczonych” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu do praktycznej nauki zawodu (pracownia gastronomiczna) dla uczestników w związku z realizacją projektu pn. „Centrum Integracji Społecznej przestrzenią dla aktywności osób wykluczonych” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach poddziałania 9.1.3 Programy aktywnej integracji osób i grup zagrożonych wykluczeniem społecznym – OSI RPO WSL 2014-2020. SPRZĘT DO PRACOWNI GASTRONOMICZNEJ 1) Dostawa do Centrum Integracji Społecznej w Bytomiu obejmuje: mikser spiralny, waga, krajalnica oraz drobny sprzęt 2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilością zawiera załącznik nr 4 do siwz. 3) Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zawierają postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 5 do siwz. 4) Wymagana gwarancja i rękojmia na cały przedmiot zamówienia wynosi 12 miesięcy licząc od daty odbioru przedmiotu zamówienia, z zastrzeżeniem przypadków gdy gwarant przewidział dłuższy termin. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39312000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oferta winna składać się z: 1) formularza oferty sprzęt do pracowni gastronomicznej – załącznik nr 1 do siwz 2) oświadczenia o braku podstaw wykluczenia – załącznik nr 2 do siwz. oraz jeżeli dotyczy: 3) pełnomocnictwa do działania w imieniu wykonawcy, jeżeli do reprezentowania wykonawcy wskazano inną osobę niż upoważnioną z mocy prawa – oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez notariusza; 4) dokumentu potwierdzającego ustanowienie pełnomocnika zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy Pzp w przypadku, gdy do przetargu przystępują wykonawcy działający wspólnie – oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez notariusza; 5) informacji, czy wybór oferty będzie prowadzić do powstania u zamawiającego obowiązku podatkowego, wskazując nazwę (rodzaj) towaru lub usługi, których dostawa lub świadczenie będzie prowadzić do jego powstania oraz wskazując ich wartość bez kwoty podatku, zgodnie z cz. XII pkt 8 siwz. Wystarczające będzie poinformowanie zamawiającego o wystąpieniu ww. obowiązku w ramach formularza oferty. Ponadto Wykonawca zobowiązany jest bez wezwania zamawiającego przedłożyć w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez zamawiającego na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp - oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej (wzór oświadczenia zostanie zamieszczony na stronie internetowej). W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa urządzeń i sprzętów AGD – doposażenie pracowni gastronomicznej i hotelarskiej, w tym części 1-8
Dodano: 2019-09-10 - Dostawa urządzeń i sprzętów AGD – doposażenie pracowni gastronomicznej i hotelarskiej, w tym: Część 1 – piec konwekcyjno – parowy; Część 2 – chłodziarki, kuchenki, zmywarki, odkurzacz; Część 3 – urządzenia barowe i kuchenne; Część 4 – kosze do szkła, pojemniki, garnki, noże; Część 5 – zestawy do carvingu; Część 6 – akcesoria baristy; Część 7 – akcesoria barmańskie; Część 8 – akcesoria do kuchni orientalnej i molekularnej.
Dodano: 2019-07-22 - Dostawa wyposażenia warsztatów gastronomicznych w ramach realizacji projektu pn.: „Kompetentni zawodowi” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny), Priorytetu XI Wzmocnienie potencjału edukacyjnego, Działania 11.2 Dostosowanie oferty kształcenia zawodowego do potrzeb lokalnego rynku pracy - kształcenie zawodowe uczniów dla poddziałania: 11.2.2 Wsparcie szkolnictwa zawodowego – RIT
Dodano: 2019-05-06 - Dostawa wyposażenia warsztatów gastronomicznych w ramach realizacji projektu pn.: „Kompetentni zawodowi” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny), Priorytetu XI Wzmocnienie potencjału edukacyjnego, Działania 11.2 Dostosowanie oferty kształcenia zawodowego do potrzeb lokalnego rynku pracy - kształcenie zawodowe uczniów dla poddziałania: 11.2.2 Wsparcie szkolnictwa zawodowego – RIT
Dodano: 2019-02-26 - Dostawa wyposażenia warsztatów gastronomicznych w ramach realizacji projektu pn.: „Kompetentni zawodowi” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny), Priorytetu XI Wzmocnienie potencjału edukacyjnego, Działania 11.2 Dostosowanie oferty kształcenia zawodowego do potrzeb lokalnego rynku pracy - kształcenie zawodowe uczniów dla poddziałania: 11.2.2 Wsparcie szkolnictwa zawodowego – RIT
Dodano: 2018-12-19 - Dostawa wyposażenia warsztatów gastronomicznych w ramach realizacji projektu pn.: „Kompetentni zawodowi” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny), Priorytetu XI Wzmocnienie potencjału edukacyjnego, Działania 11.2 Dostosowanie oferty kształcenia zawodowego do potrzeb lokalnego rynku pracy - kształcenie zawodowe uczniów dla poddziałania: 11.2.2 Wsparcie szkolnictwa zawodowego – RIT
Dodano: 2018-10-31