Przetargi.pl
Zakup mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych z podziałem na dwa zadania

25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku ogłasza przetarg

  • Adres: 15-601 Białystok, ul. Kawaleryjska
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 261 398 839 , fax. 261 398 813
  • Data zamieszczenia: 2018-10-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku
    ul. Kawaleryjska 70
    15-601 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 261 398 839, fax. 261 398 813
    REGON: 20068982800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://25wog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: WOJSKO

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych z podziałem na dwa zadania
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie nr 1 Dostawa do Magazyn Stołówki Wojskowej Dla Kadry 25 Wojskowego Oddziału Gospodarczego 15-601 Białystok ul. Kawaleryjska 70 MIĘSO CZEROWNE GWARANTOWANA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Antrykot wołowy b/k kręg. kg 200 2 Wołowina ekstra kg 100 3 Polędwica wołowa kg 50 4 Wołowina zrazowa b/k kg 250 5 Karkówka wieprzowa b/k kg 400 6 Łopatka wieprzowa b/k kg 600 7 Schab wieprzowy b/k kg 600 8 Schab wieprzowy z/k kg 100 9 Żeberka wieprzowe kg 300 10 Szynka wieprzowa b/k kg 250 11 Mięso wieprzowe od szynki b/k kg 500 12 boczek surowy b/k kg 100 13 Golonka wieprzowa b/k – pakowana próżniowo kg 100 14 Ozorki wieprzowe kg 50 15 Wątroba wieprzowa kg 50 OPCJONALNA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Antrykot wołowy b/k kręg. kg 200 2 Wołowina ekstra kg 100 3 Polędwica wołowa kg 50 4 Wołowina zrazowa b/k kg 250 5 Karkówka wieprzowa b/k kg 400 6 Łopatka wieprzowa b/k kg 600 7 Schab wieprzowy b/k kg 600 8 Schab wieprzowy z/k kg 100 9 Żeberka wieprzowe kg 300 10 Szynka wieprzowa b/k kg 250 11 Mięso wieprzowe od szynki b/k kg 500 12 boczek surowy b/k kg 100 13 Golonka wieprzowa b/k - pakowana próżniowo kg 100 14 Ozorki wieprzowe kg 50 15 Wątroba wieprzowa kg 50 WĘDLINY Z MIĘSA CZERWONEGO GWARANTOWANA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Pasztetowa kg 20 2 Salceson włoski kg 30 3 Salceson ozorkowy kg 30 4 Kaszanka z kaszy gryczanej kg 100 5 Kiełbasa salami kg 30 6 Kiełbasa myśliwska kg 50 7 Kiełbasa jałowcowa kg 50 8 Kiełbasa parówkowa kg 100 9 Parówki wieprzowe kg 50 10 Mortadela kg 20 11 Kiełbasa biała parzona kg 50 12 Kiełbasa podlaska kg 300 13 Kiełbasa wiejska kg 200 14 Kiełbasa śląska kg 200 15 Kiełbasa toruńska kg 300 16 Kiełbasa zwyczajna kg 400 17 Kiełbasa krakowska parzona kg 100 18 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 50 19 Kiełbasa krakowska sucha kg 50 20 Kiełbasa żywiecka kg 80 21 Kabanosy kg 100 22 Baleron kg 50 23 Polędwica wędzona wieprzowa kg 100 24 Szynka wieprzowa wędzona kg 100 25 Szynka wieprzowa gotowana kg 50 26 Boczek wędzony parzony b/k kg 300 27 Pasztet wieprzowy pieczony kg 25 28 Rolada z boczku kg 50 29 Golonka wieprzowa kg 25 30 Ogonówka kg 50 OPCJONALNA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Pasztetowa kg 20 2 Salceson włoski kg 30 3 Salceson ozorkowy kg 30 4 Kaszanka z kaszy gryczanej kg 100 5 Kiełbasa salami kg 30 6 Kiełbasa myśliwska kg 50 7 Kiełbasa jałowcowa kg 50 8 Kiełbasa parówkowa kg 100 9 Parówki wieprzowe kg 50 10 Mortadela kg 20 11 Kiełbasa biała parzona kg 50 12 Kiełbasa podlaska kg 300 13 Kiełbasa wiejska kg 200 14 Kiełbasa śląska kg 200 15 Kiełbasa toruńska kg 300 16 Kiełbasa zwyczajna kg 400 17 Kiełbasa krakowska parzona kg 100 18 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 50 19 Kiełbasa krakowska sucha kg 50 20 Kiełbasa żywiecka kg 80 21 Kabanosy kg 100 22 Baleron kg 50 23 Polędwica wędzona wieprzowa kg 100 24 Szynka wieprzowa wędzona kg 100 25 Szynka wieprzowa gotowana kg 50 26 Boczek wędzony parzony b/k kg 300 27 Pasztet wieprzowy pieczony kg 25 28 Rolada z boczku kg 50 29 Golonka wieprzowa kg 25 30 Ogonówka kg 50 WĘDLINY DROBIOWE GWARANTOWANA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Kabanosy drobiowe kg 50 2 Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 20 3 Kiełbasa krakowska drobiowa kg 30 4 Parówki drobiowe kg 50 5 Szynka drobiowa kg 20 6 Szynka z indyka kg 30 OPCJONALNA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Kabanosy drobiowe kg 50 2 Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 20 3 Kiełbasa krakowska drobiowa kg 30 4 Parówki drobiowe kg 50 5 Szynka drobiowa kg 20 6 Szynka z indyka kg 30 TŁUSZCZE ZWIERZĘCE GWARANTOWANA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Smalec wieprzowy kg 200 2 Słonina kg 150 OPCJONALNA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Smalec wieprzowy kg 200 2 Słonina kg 150 Zadanie nr 2 – dostawa do Magazyn Żywnościowy 25 Wojskowego Oddziału Gospodarczego 18-400 ŁOMŻA ul. Aleja Legionów 133: MIĘSO CZEROWNE GWARANTOWANA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Karkówka wieprzowa b/k kg 150 2 Łopatka wieprzowa b/k kg 300 3 Schab wieprzowy b/k kg 100 4 Żeberka wieprzowe kg 100 5 Szynka wieprzowa b/k kg 50 6 Golonka wieprzowa z/k kg 100 7 Ozorki wieprzowe kg 20 8 Wątroba wieprzowa kg 100 OPCJONALNA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Karkówka wieprzowa b/k kg 150 2 Łopatka wieprzowa b/k kg 300 3 Schab wieprzowy b/k kg 100 4 Żeberka wieprzowe kg 100 5 Szynka wieprzowa b/k kg 50 6 Golonka wieprzowa z/k kg 100 7 Ozorki wieprzowe kg 20 8 Wątroba wieprzowa kg 100 WĘDLINY Z MIĘSA CZERWONEGO GWARANTOWANA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Pasztetowa kg 50 2 Salceson włoski kg 75 3 Kaszanka z kaszy gryczanej kg 100 4 Kiełbasa parówkowa kg 50 5 Parówki wieprzowe kg 50 6 Mortadela kg 20 7 Kiełbasa biała parzona kg 20 8 Kiełbasa wiejska kg 100 9 Kiełbasa śląska kg 80 10 Kiełbasa toruńska kg 80 11 Kiełbasa zwyczajna kg 50 12 Kiełbasa krakowska parzona kg 50 13 Kiełbasa szynkowa wieprzowa Kg 100 14 Kiełbasa krakowska sucha kg 30 15 Kiełbasa żywiecka kg 50 16 Kabanosy kg 20 17 Baleron kg 50 18 Polędwica wędzona wieprzowa kg 50 19 Szynka wieprzowa wędzona kg 80 20 Szynka wieprzowa konserwowa kg 100 21 Boczek wędzony parzony b/k kg 100 22 Rolada z boczku kg 20 OPCJONALNA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Pasztetowa kg 50 2 Salceson włoski kg 75 3 Kaszanka z kaszy gryczanej kg 100 4 Kiełbasa parówkowa kg 50 5 Parówki wieprzowe kg 50 6 Mortadela kg 20 7 Kiełbasa biała parzona kg 20 8 Kiełbasa wiejska kg 100 9 Kiełbasa śląska kg 80 10 Kiełbasa toruńska kg 80 11 Kiełbasa zwyczajna kg 50 12 Kiełbasa krakowska parzona kg 50 13 Kiełbasa szynkowa wieprzowa Kg 100 14 Kiełbasa krakowska sucha kg 30 15 Kiełbasa żywiecka kg 50 16 Kabanosy kg 20 17 Baleron kg 50 18 Polędwica wędzona wieprzowa kg 50 19 Szynka wieprzowa wędzona kg 80 20 Szynka wieprzowa konserwowa kg 100 21 Boczek wędzony parzony b/k kg 100 21 Rolada z boczku kg 20 TŁUSZCZE ZWIERZĘCE GWARANTOWANA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Smalec wieprzowy kg 200 OPCJONALNA Lp. Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Smalec wieprzowy kg 200 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: • Wykonawca udokumentuje fakt posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności zawodowej poprzez złożenie obowiązującej decyzji administracyjnej właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzenia zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt. 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r Nr 17, poz. 127 ze zm.); lub • Obowiązującej decyzji administracyjnej właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 52 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 Nr 136, poz. 914 ze zm.); lub • Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodnego z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007r Nr 106, poz. 730

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach