Przetargi.pl
Zakup i dostawa wyposażenia do pracowni gastronomicznej Zespołu Szkół Rolniczych w Kijanach.

Powiat Łęczyński ogłasza przetarg

  • Adres: 21-010 Łęczna, Al. Jana Pawła II
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. +48815315200 , fax. +48817526464
  • Data zamieszczenia: 2018-08-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Łęczyński
    Al. Jana Pawła II 95A
    21-010 Łęczna, woj. lubelskie
    tel. +48815315200, fax. +48817526464
    REGON: 431019425
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatleczynski.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa wyposażenia do pracowni gastronomicznej Zespołu Szkół Rolniczych w Kijanach.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.2.1. Część nr 1 zamówienia – Duże AGD w tym: a) chłodziarka z zamrażarką – szt. 3 b) piec konwekcyjno – parowy – szt. 2 c) wychładzarka szokowa – szt. 1 d) trzon kuchenny gazowy z piekarnikiem – szt. 9 e) okap kuchenny podszafkowy – szt. 6 3.2.2. Część nr 2 zamówienia –Małe AGD, w tym: a) czajnik elektryczny – szt. 4 b) blender gastronomiczny – szt. 3 c) kuchenka mikrofalowa – szt. 3 d) mikser ręczny – szt. 6 e) maszynka do mielenia mięsa – szt. 3 f) owoskop (naświetlacz do jaj) – szt. 1 3.2.3. Część nr 3 zamówienia - Meble kuchenne, w tym: a) stół ze zlewem dwukomorowym drzwi suwane – szt. 9 b) stół przyścienny z blokiem dwóch szuflad drzwi skrzydłowe – szt. 6 c) stół przyścienny z drzwiami skrzydłowymi – szt. 3 d) szafka wisząca drzwi skrzydłowe – szt. 6 3.2.4. Część nr 4 zamówienia – Kasa kelnerska, terminal z oprogramowaniem sieciowym – szt. 1 3.2.5. Część nr 5 zamówienia – Zestaw sprzętu gastronomicznego, w tym: a) komplet o różnej pojemności garnków ze stali nierdzewnej ( ganki wraz z pokrywkami) – 6 kpl b) Zestaw noży za stali niedrzewnej po 5 w komplecie w drewnianym bloku: Nóż szefa kuchni, Nóż kuchenny, nóż do chleba, Nóż kuchenny, Nóż do jarzyn. Możliwość mycia w zmywarce: Tak – 3 kpl c) sztućce na 12 osób wykonane ze stali niedrzewnej do mycia w zmywarce. W skład zestawu wchodzi: po 12 noży, widelców, łyżek stołowych, widelczyków do ciast, łyżeczek do herbaty, 2 łyżki do podawania, 2 widelce do mięsa, łyżka wazowa, łyżka do sosu, łyżeczka do cukru, szczypce, 1 łopatka do ciasta, 1 widelec do sałatki, 1 v łyżka do sałatki – 3 kpl d) patelnie o 3 różnych średnicach z powłoką odporną na zarysowania, Zapobiegającą przywieraniu, odporną na wysokie temperatury przystosowane do niskotłuszczowego gotowania i smażenia. Średnica patelni ok.: 20 cm., 24 cm., 28 cm. – 6 kpl e) profesjonalne deski zgodnie z HACCP OPIS: Zestaw desek zgodny z normami HACCP (6 kolorów) ze stojakiem mieszczącym 6 desek o maksymalnej grubości 20 mm - Stojak na deski wykonany ze stali nierdzewnej. PARAMETRY DESEK: Grubość deski 15 mm, Wymiar zewnętrzny deski: 530x325 mm. PARAMETRY STOJAKA: Materiał wykonania: stal nierdzewna, Wymiary zewnętrzne: 303x211x(H)205 mm – 6 kpl f) W skład zestawu wchodzi: stolnica drewniana średnia jednostronna, wałek drewniany ruchomy. Opis: stolnica z surowego drewna topolowego, z wysokim obrzeżem zapobiegającym rozsypywaniu mąki, dolna listwa uniemożliwia przesuwanie się stolnicy po blacie stołu w trakcie pracy. Wymiary stolnicy: długość ok.50cm, szerokość ok. 70cm, grubość ok. 1,5cm, wysokość obrzeża 2,5cm. Wałek: długość całkowita wałka 40cm, długość części roboczej 20,5cm, średnica ok 6 cm. – 6 kpl g) praski do ziemniaków - Materiał wykonania: stal nierdzewna, rączki z tworzywa sztucznego PP, Ergonomiczne rączki z tworzywa sztucznego. Wymiary ok.: 29 cm x 9,5 cm x 8 cm. – 6 szt. h) praski do czosnku - Wyjmowany wkład ułatwiający czyszczenie, długość: ok 16 cm. Wykonanie: stal nierdzewna, cynk, chromowana matowa powłoka – 6 szt. i) otwieracze do konserw - stal nierdzewna, długość ok 17 cm, ergonomiczne rączki z tworzywa sztucznego – 6 szt. j) trzepaczki (ubijaczki) ze stali nierdzewnej - długość ok 30 cm. Materiał: stal nierdzewna, możliwy uchwyt z tworzywa syntetycznego – 6 szt. k) chochle gastronomiczne 120 ml ze stali nierdzewnej – 6 szt. l) rękawy cukiernicze z zestawem końcówek. W komplecie: 26 różnych końcówek (tylek) ze stali nierdzewnej, rękaw cukierniczy wielorazowego użytku, przejściówka do rękawa wykonana z tworzywa sztucznego. Długość rękawa: ok. 28 cm – 6 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39220000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający w odniesieniu do tego warunku nie określa minimalnego poziomu zdolności Wykonawcy do należytego wykonania zamówienia,

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach