Przetargi.pl
Zakup i dostawa produktów mrożonych dla Jednostki Wojskowej Nr 2063 i Domu Emeryta Wojskowego

Jednostka Wojskowa Nr 2063 ogłasza przetarg

  • Adres: 00-909 Warszawa, Stefana Banacha
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 261 824 121 , fax. 261 824 108
  • Data zamieszczenia: 0000-00-00
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa Nr 2063
    Stefana Banacha 2
    00-909 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 261 824 121, fax. 261 824 108
    REGON: 010210333
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zamowienia.ozdgw.wp.mil.pl/pl/2.html
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka wojskowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa produktów mrożonych dla Jednostki Wojskowej Nr 2063 i Domu Emeryta Wojskowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego jest zakup i dostawa mrożonek w ramach zakupów żywności dla Jednostki Wojskowej 2063 i Domu Emeryta Wojskowego
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331170-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Na potwierdzenie posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej Zamawiający wymaga: - aktualnej decyzji administracyjnej właściwego organu inspekcji sanitarnej lub inspekcji weterynaryjnej o zatwierdzeniu zakładu - Ustawa z dnia 14 marca 1985 r. w sprawie Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. 2015r. poz. 1412),ustawa z dnia 29 stycznia 2004 r . o inspekcji weterynaryjnej (Dz. U. 2015r. poz. 1482); - protokołu kontroli (lub innego dokumentu) właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie stosowania systemu HACCP lub innego dokumentu potwierdzającego posiadanie wdrożonego systemu HACCP (na podstawie art. 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2015r. poz. 594)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach