Przetargi.pl
Zakup i dostawa książek z zakresu informatyki, turystyki i hotelarstwa, oraz książek z zakresu technologii żywności i usług gastronomicznych w ramach realizacji projektu Wykwalifikowany nauczyciel przedmiotów zawodowych

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Edwarda F. Szczepanika w Suwałkach ogłasza przetarg

  • Adres: 16-400 Suwałki, ul. Teofila Noniewicza 10
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 87 5628456 , fax. 87 5628455
  • Data zamieszczenia: 2012-03-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Edwarda F. Szczepanika w Suwałkach
    ul. Teofila Noniewicza 10 10
    16-400 Suwałki, woj. podlaskie
    tel. 87 5628456, fax. 87 5628455
    REGON: 20002650700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwsz.suwalki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa książek z zakresu informatyki, turystyki i hotelarstwa, oraz książek z zakresu technologii żywności i usług gastronomicznych w ramach realizacji projektu Wykwalifikowany nauczyciel przedmiotów zawodowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa książek z zakresu informatyki, turystyki i hotelarstwa, oraz książek z zakresu technologii żywności i usług gastronomicznych w ramach realizacji projektu Wykwalifikowany nauczyciel przedmiotów zawodowych. Zamówienie obejmuje dostawę (wraz z transportem) książek wydawanych w wersji drukowanej, określonych opisem bibliograficznym (autor, tytuł, nazwa wydawnictwa, miejsce i rok wydania), w jednym lub kilku egzemplarzach. Całość zamówienia składa się z trzech części. Wykonawca może złożyć oferty częściowe na jedną lub więcej części zamówienia. Każdy Wykonawca zobowiązany jest złożyć Formularz cenowy (Załącznik nr 3 do SIWZ) w części lub w całości i dołączyć do oferty. Część I: - Książki z zakresu informatyki Cześć II: - Książki z zakresu turystyki i hotelarstwa Cześć III: - Książki z zakresu technologii żywności i usług gastronomicznych Szczegółowy zakres rzeczowy i ilościowy, oraz parametry przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 221130005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwsz.suwalki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach