Przetargi.pl
ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE

Przedszkole Miejskie w Barczewie ogłasza przetarg

  • Adres: 11010 Barczewo, ul. Słowackiego
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 895 148 396 , fax. 895 148 396
  • Data zamieszczenia: 2018-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Miejskie w Barczewie
    ul. Słowackiego 7
    11010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 895 148 396, fax. 895 148 396
    REGON: 51135587400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3; Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt. 13000 2. Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od 400 do 500g pszenica zwyczajna kg 200 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g kg 33 4. Płatki owsiane op 500g kg 48 5 Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) op 400g kg 20 6 Płatki jęczmienne op500g kg 40 7. Kasza manna 1000g kg 40 8. Kasza kukurydziana op.250-500g kg 20 9. Kasza jaglana op. 400-1000g kg 50 10. Kasza jęczmienna średnia op. 400-1000g kg 100 11. Kasza gryczana prażona op. 400-1000g kg 130 12. Kasza pęczak op. 400-500g kg 5 13 Mąka razowa op. 1000g kg 20 14. Mąka pszenna typ 550 op.1000g kg 550 15. Mąka ziemniaczana op.500-1000g kg 50 16. Płatki ryżowe op.250-500g kg 60 17. Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g kg 130 18. Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g kg 130 19. Cukier biały kryształ, pakowany op.1000g kg 480 20. Dżem niskosłodzony różne smaki op. co najmniej 370g Szt. 480 21. Koncentrat pomidorowy 30% op. co najmniej 190g Szt. 550 22. Sól morska drobna, o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza kg 100 23. Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień, żyto),cykoria, burak cukrowy-prażone. Op 150g Szt. 150 24. Kakao prawdziwe op.100-200g kg 15 25. Budyń w proszku różne smaki op. waga co najmniej 40g bez cukru Szt. 800 26 Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt. 200 27. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 220 28. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 90 29. Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) kg 150 30. Herbata owocowa, saszetki, pakowana, op, co najmniej 25x50g szt pacz 400 31. Herbata miętowa saszetki, pakowana op. co najmniej20szt pacz 300 32. Herbata granulowanaop.100g Szt. 220 33. Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 50 34. Biszkopty op.250-500g kg 90 35. Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli, sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 20 36. Keczup pomidorowy, łagodny w opakowaniach szklanych op. 200g Szt. 300 37. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt. 150 38. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 40 39. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op. co najmniej 14g Szt. 20 40. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 20 41. Kukurydza konserwowa puszka waga ok.400g. Szt. 100 42. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.min.10g Szt. 80 43. Proszek do pieczenia Szt. 10 44. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g Szt. 20 45. Chrzan tarty słoik op. co najmniej 170g z kwaskiem cytrynowym Szt. 50 46. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt. 20 47. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt. 100 48. Przyprawa Curry op.20g Szt. 20 49. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt. 20 50. Majeranek otarty waga co najmniej 6g Szt. 100 51. Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt. 230 52. Rodzynki op.100g Szt. 60 53. Imbir mielony przyprawa Szt. 20 54. Cukier waniliowy Szt. 50 55. Kwasek cytrynowyop.20g Szt. 30 56. Musztarda słoik op. co najmniej 180g Szt. 80 57. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt. 1750 58. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g Szt. 150 59. Cynamon mielony przyprawa Szt. 10 60. Goździki przyprawa Szt. 10 61. Bazylia suszona przyprawa Szt. 20 62 Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmniej 200g zawierające co najmniej 60% mięsa z ryb w 100g produktu gotowego do spożycia. Szt. 30 63. Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew, jabłko; marchew-banan) L 50 64. Cukier puder op. co najmniej 500g kg 7 65. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt. 20 66. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt. 50 67 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g Szt. 250 68 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek, bazylia, pomidory) op. co najmniej0,25l L 10 69 Soczewica czerwona połówki op. 500-1000g kg 30 70 Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op. co najmniej 400g Szt. 200 71 Kawa zbożowa sypana op. co najmniej 200g Szt. 20 72 Ciecierzyca op. 500-1000g kg 10 73 Drożdże świeże kg 5 74 Wafle ryzowe op. 100g Szt. 350 75 Brzoskwinie w puszce Szt. 300 76 Gałka muszkatołowa mielona Szt. 10 77 Kolendra suszona przyprawa Szt. 15 78 Lubczyk suszony przyprawa Szt. 15 79 Rozmaryn suszony przyprawa Szt. 20 CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7 Nazwa asortymentu Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości kg 280 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 800 3. Wołowina surowa ligawa kg 200 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez skóry kg 200 5. Filet z indyka surowy kg 200 6. Filet z kurczaka surowy kg 580 7. Schab bez kości surowy wieprzowy kg 230 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe kg 120 9. Antrykot wołowy surowy kg 40 10. Żebra wołowe surowe kg 20 11. Porcje rosołowe z kurczaka kg 40 12. Wątróbka drobiowa surowa kg 15 13. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej 71% mięsa wp. kg 60 14. Łopatka wp. Pieczona skład: łopatka wp min. 73%,woda,sól,naturalne przyprawy. kg 50 15. Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw, mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne, woda kg 90 16. Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej. Składniki: mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30 17. Kiełbasa krakowska parzona baton. Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona. Mięso wp. min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 30 18. Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 100 19. Szynka wp. gotowana. kl.I. Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. kg 70 20. Kiełbasa cienka wp. podsuszana o zawartości mięsa min.72%. kg 40 21. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 100 22. Ogonówka wędzona parzona. Mięso wp.min82%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50 23 Smalec wp. kostka 200-250g kg 10 24 Kiełbasa żywiecka podsuszana wp. baton, mięso wp min 80%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 60 CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków, warzyw, jarzyn, owoców, owoców tropikalnych, orzechów. CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7 180 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Ziemniaki kg 7000 2 Marchew świeża korzeń kg 1600 3. Pietruszka świeża korzeń kg 150 kg 6000 4. Cebula biała kg 200 5. Cebula czerwona kg 40 6. Seler świeży korzeń kg 250 kg 1400 7. Por świeży kg 250 8. Kapusta czerwona świeża kg 150 9. Pieczarki świeże kg 20 10. Czosnek kraj pochodzenie polska główka Szt. 120 11. Szczypior świeży pęczek Szt. 700 12. Rzodkiewka pęczek Szt. 800 13. Rzodkiew biała świeża kg 100 14 Sałata lodowa ,pakowana główka Szt. 320 15 Sałata zielona świeża główka Szt. 300 16 Pomidory czerwone, świeże kg 550 17 Ogórek św. szklarniowy kg 350 18 Ogórek świeży, zielony gruntowy kg 200 19 Ogórek kwaszony kg 250 20 Kapusta kwaszona biała kg 220 21 Kapusta pekińska kg 180 22 Kapusta biała słodka główka kg 300 23 Papryka czerwona , żółta, zielona kg 180 24 Cytryna świeża kg 250 25 Jabłka świeże kg 3500 26 Banany świeże kg 1200 27 Gruszki świeże kg 700 28 Kiwi kg 20 29 Mandarynki świeże kg 450 30 Winogrona zielone bezpestkowe kg 260 31 Śliwka fioletowa duża kg 100 32 Brzoskwinie kg 120 33 Winogrona granatowe bezpestkowe kg 100 34 Koper zielony, świeży pęczek 100g Szt. 1000 35 Natka pietruszki świeża pęczek 100g Szt. 1000 36 Burak czerwony świeży kg 600 37 Truskawka świeża (w sezonie) kg 150 38 Arbuz kg 200 39 Fasola sucha średnia op.400-1000g kg 40 40 Groch połówki op. 400-1000g kg 25 41 Ogórek małosolny (w sezonie) kg 20 42 Nektarynki kg 90 43 Pomarańcze kg 350 44 Pestki słonecznika op.50-100g łuskane kg 15 45 Żurawina suszona op.250-1000g kg 30 46 Kalafior świeży Szt. 150 47 Brokuły świeże Szt. 150 48 Botwinka pęcz 150 49 Morele suszone kg 5 50 Figi suszone kg 5 51 Cukinia kg 30 52 Czereśnia (w sezonie) kg 20 CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone, warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4) Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Włoszczyzna 4-składnikowa (marchew, por, seler, pietruszka)op.2000-2500g kg 1700 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 200 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 250 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 100 6 Fasolka szparagowa zielona cięta op.450-2500g kg 130 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g kg 70 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 150 9 Barszcz ukraiński skład: burak ćwikłowy, kapusta, fasola, marchew, pomidor, seler, cebula) op.450-2500g kg 90 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g kg 300 11 Sałatka owocowa 8 składnikowa (ananas, melon, jabłko, brzoskwinia, mandarynka, papaja, winogrona, mango) op.400g-2500g kg 80 12 Truskawka mrożona op.450-2500g kg 400 13 Bukiet warzyw (brokuł, kalafior, marchew)op.450-2500g kg 200 14 Bukiet warzyw (kalafior, fasola szparagowa, marchew, brukselka, groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 100 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 90 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g kg 200 17 Wiśnia bez pestek op.450-2500g kg 450 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 50 19 Dorsz filet SHP kg 200 20 Miruna filet SHP kg 290 21 Morszczuk filet SHP kg 190 22 Dynia mrożona kg 160 23 Makrela wędzona kg 90 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g kg 150 25 Ryba sola filet mrożona kg 100 26 Filet z sandacza kg 50 27 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op 2000-2500 kg 20 28 Marchewka „Mini” kg 250 29 Mintaj filet SHP kg 100 CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 9000 2. Mleko folia 3,2% L 600 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 1000 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 600 5. Masło ekstra zawierające co najmniej 82% tłuszczu kg 650 6. Ser Mozarella kg 50 7. Serek homogenizowany wanilia op. co najmniej 135g Szt. 750 8. Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op. co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 550 9. Kefir naturalny op. co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 400 10. Śmietana 12% op. co najmniej 400ml L 600 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 130 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 130 13 Śmietana 10% op 400g L 250 14 Maślanka naturalna1000ml L 60 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 800 16 Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g Szt. 200 17 Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt. 400 18 Śmietana 18%op.400ml L 60 CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej400-500g Szt. 2200 2 Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g Szt. 370 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g Szt. 1500 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50 g Szt. 1000 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane, słonecznik obowiązkowo, pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g Szt. 600 6 Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 230 7 Chałka zdobna co najmniej 300g Szt. 600 8 Chleb razowy waga min. 400g krojony, foliowany Szt. 2000 9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 250 10 Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g Szt. 2300 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g Szt. 1300 12 Bułka tarta kg 80 13 Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g Szt. 850 14 Bułka razowa z ziarnem Szt. 500 15 Chleb wiejski waga min.400g Szt. 300 16 Rogale z makiem waga co najmniej 50g Szt. 2200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach