WOJEWÓDZKI SPECJALISTYCZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ CHORÓB PŁUC I GRUŹLICY W WOLICY K.KALISZA ogłasza przetarg
- Adres: 62-872 Wolica, Wolica 113
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-02-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: WOJEWÓDZKI SPECJALISTYCZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ CHORÓB PŁUC I GRUŹLICY W WOLICY K.KALISZA
Wolica 113
62-872 Wolica, woj. wielkopolskie
REGON: 000314750 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wolica.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyżywienie pacjentów szpitala - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
5.1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków w ramach całodziennego wyżywienia pacjentów. 5.2. Posiłki winny być dowożone w specjalnie do tego celu dostosowanych naczyniach, zapewniających właściwą temperaturę, odpowiednio oznakowanych, ułatwiających identyfikację i szybkie rozdysponowanie posiłków. Wykonawca dostarczy posiłki w sposób gwarantujący zachowanie temperatury właściwej dla podania posiłku pacjentowi w trakcie całej drogi od Kuchni Wykonawcy do miejsca dostarczenia posiłków, tj. zupa min 75˚C, drugie danie min 65˚C, surówki i sałatki 4˚C, napoje gorące min. 75˚C, napoje zimne 0˚C - 14˚C.5.3. Wykonawca zobowiązany jest przy udziale swoich pracowników porcjować posiłki w naczynia jednorazowe dla pacjenta z podziałem na poszczególne oddziały. 5.12. Liczba łóżek na 4 oddziałach szpitalnych 137:- oddział A – 38 - oddział B – 35 - oddział C – 34 - oddział ORP – 305.7. Całodzienne wyżywienie stanowią 3 posiłki dzienne tj. śniadania, obiady i kolacje dla około 80 do 100 pacjentów dziennie, co stanowi 2 400 osobodni żywieniowych w miesiącu. Na cały okres trwania umowy około 4 miesięcy (do 30 czerwca 2024 r. ): 9 600 osobodni żywieniowych - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 9.1.4. zdolności technicznej lub zawodowej w zakresie:Zamawiający uzna spełnienie tego warunku, jeżeli wykonawca wykaże, że :a. dysponuje niezbędnym do wykonania usługi potencjałem kadrowym tj. personelem posiadającym kwalifikacje niezbędne do wykonania zamówienia w tym w szczególności kucharzemb. dysponuje niezbędnym do wykonania usługi potencjałem kadrowym tj. personelem posiadającym kwalifikacje niezbędne do wykonania zamówienia w tym w szczególności dietetykiemc. dysponuje pomieszczeniami kuchennymi wraz z urządzeniami spełniającymi wymagania konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji i w obrocie środkami spożywczymi oraz do zapewnienia właściwej, jakości zdrowotnej tych artykułów w zakresie produkcji żywności, dozwolonych substancji dodatkowych lub innych składników żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością lub obrotem nimi, posiadające aktualną decyzję właściwie miejscowo Stacji Sanitarno-Epidemiologiczną.d. Dysponuje środkiem transportu – dopuszczonym do przewożenia żywności posiadającym aktualną decyzję właściwie miejscowo Stacji Sanitarno-Epidemiologiczną
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-02-13
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków w 2024 roku
Dodano: 2024-04-02 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla szkół, z możliwością składania ofert częściowych
Dodano: 2024-03-24 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków w 2024 roku do Przedszkole nr 2 „Harmonia” w Krzyżu Wielkopolskim
Dodano: 2024-03-14 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków w 2024 roku do Przedszkola nr 1 im. Marii Konopnickiej w Krzyżu Wielkopolskim
Dodano: 2024-03-14 - Świadczenie usług polegających na przygotowaniu i wydawaniu dwudaniowych obiadów uczniom z terenu Gminy Swarzędz w szkołach w 2023 roku.
Dodano: 2024-02-20 - Świadczenie usług polegających na przygotowaniu i wydawaniu dwudaniowych obiadów uczniom z terenu Gminy Swarzędz w szkołach w 2023 roku - SP 1 w Zalasewie
Dodano: 2024-02-20 - Przygotowanie i wydawanie dwudaniowych obiadów uczniom na terenie SP nr 2 w Swarzędzu, Szkoły Podstawowej w Kobylnicy, Szkoły Podstawowej w Paczkowie oraz Szkoły Podstawowej w Wierzonce
Dodano: 2024-02-04 - Przygotowanie i wydawanie dwudaniowych obiadów uczniom na terenie Szkoły Podstawowej nr 1 w Zalasewie, Szkoły Podstawowej nr 2 w Zalasewie.
Dodano: 2024-02-04 - Przygotowanie i wydawanie dwudaniowych obiadów uczniom na terenie Szkoły Podstawowej nr 5 w Swarzędzu
Dodano: 2024-02-04 - „Przygotowanie i wydawanie dwudaniowych obiadów uczniom na terenie Szkoły Podstawowej nr 1 w Swarzędzu, Szkoły Podstawowej nr 3 w Swarzędzu oraz Szkoły Podstawowej nr 4 w Swarzędzu”
Dodano: 2024-02-04