Przetargi.pl
Wytwarzanie i wydawanie dwudaniowego posiłku szkolnego, w celu konsumpcji w lokalu Wykonawcy na terenie miasta Elbląga, dla uczniów Sportowej Szkoły Podstawowej nr 3 im. Polskich Olimpijczyków w Elblągu ul. Agrykola 6

Sportowa Szkoła Podstawowa nr 3 im. Polskich Olimpijczyków ogłasza przetarg

  • Adres: 82-300 Elbląg, Agrykola
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 55 625 87 85 , fax. 550625 87 84
  • Data zamieszczenia: 2018-12-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Sportowa Szkoła Podstawowa nr 3 im. Polskich Olimpijczyków
    Agrykola 6
    82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 55 625 87 85, fax. 550625 87 84
    REGON: 380514138
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bipjednostek.umelblag.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wytwarzanie i wydawanie dwudaniowego posiłku szkolnego, w celu konsumpcji w lokalu Wykonawcy na terenie miasta Elbląga, dla uczniów Sportowej Szkoły Podstawowej nr 3 im. Polskich Olimpijczyków w Elblągu ul. Agrykola 6
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wytwarzanie i wydawanie dwudaniowego posiłku szkolnego, w celu konsumpcji w lokalu Wykonawcy na terenie miasta Elbląga, dla uczniów Sportowej Szkoły Podstawowej nr 3 im. Polskich Olimpijczyków w Elblągu ul. Agrykola 6 , w okresie od stycznia 2019r. do grudnia 2019r. Posiłek powinien składać się z dwóch dań: I -zupy i II dania z surówką wraz z kompotem. II danie, w przypadku zestawu mięsnego, składa się ze sztuki mięsa, ziemniaków, kaszy lub ryżu oraz surówki. Posiłki powinny być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzane z pełnowartościowych produktów posiadających aktualne terminy ważności, urozmaicone, lekkostrawne oraz atrakcyjne pod względem organoleptycznym. Posiłki muszą posiadać wartość odżywczą i energetyczną zgodną z wymogami i normami żywienia dzieci i młodzieży. Wykonawca zobowiązuje się do wyeliminowania produktów przetworzonych i stosowania naturalnych, wartościowych produktów spożywczych. Szacunkowa ilość dziennie żywionych dzieci będzie wynosić ok. 200 osób co stanowi ok. 37400 wydanych posiłków w skali całego roku.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w zakresie warunku udziału w postępowaniu, o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy są wpisani do „Rejestru Zakładów” podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2018 r., poz. 1541 z póżn. zm.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach