Przetargi.pl
wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie

Polska Akademia Nauk Zakład Działalności Pomocniczej w Warszawie ogłasza przetarg

  • Adres: 00-330 Warszawa, ul. Nowy Świat 72
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 8265087 , fax. 22 8269765
  • Data zamieszczenia: 2016-03-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Polska Akademia Nauk Zakład Działalności Pomocniczej w Warszawie
    ul. Nowy Świat 72 72
    00-330 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 8265087, fax. 22 8269765
    REGON: 00032571300127
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zdp.pan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zarządzanie nieruchomościami wykonywane na zlecenie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest codzienne przygotowywanie i wydawanie dla gości DPT PAN: a) śniadań w formie stołu szwedzkiego przygotowywanych na rzecz Zamawiającego i podawane w DPT b) obiadokolacji serwowanych na własny rachunek Wykonawcy 2. Zamawiający określa minimalny asortyment bufetu śniadaniowego: 2.1 napoje: sok owocowy, woda mineralna, mleko zimne i ciepłe, kawa, herbata zwykła oraz jeden rodzaj owocowej, 2.2 dania gorące: parówki lub kiełbasa na gorąco, jajecznica lub jajka sadzone jajka gotowane lub naleśniki, 2.3 inne: wędliny 3 rodzaje, sery żółte 2 rodzaje, ser wędzony, twarogi 2 rodzaje, dżem, miód, płatki śniadaniowe 3 rodzaje warzywa: pomidory, ogórki, papryka, inne w tym również surówki warzywne, pasty rybne, śledzie w różnych postaciach, ryby wędzone, galaretki owocowe, galaretki drobiowe, masło, smalec, margarynę, ciasta lub ciasteczka, pieczywo mieszane (bułki oraz chleb), 3. Sposób rozliczenia finansowego świadczonej usługi został określony w umowie załączonej do SIWZ i stanowiącej jego integralną część. 4. Posiłki winny odpowiadać standardom przyjętym dla tego typu usługi w ośrodkach wypoczynkowych. 5. Wykonawca zobowiązany jest do załatwienia wszelkich stosownych zezwoleń wymaganych dla prowadzenia tego typu działalności. 6. Wykonawca zobowiązany będzie do wnoszenia na konto Zamawiającego zryczałtowanej opłaty za każdy dzień korzystania z zaplecza kuchennego, sali restauracji i wynajmu pomieszczenia socjalnego w wysokości netto 81,30 PLN + 23% VAT tj. brutto 100,00 PLN oraz 100 % zwrot kosztów zużycia energii elektrycznej, ciepłej i zimnej wody oraz odprowadzenia ścieków, jak również zwrot 50 % kosztów energii elektrycznej zużywanej w sali restauracji, zgodnie ze wskazaniami zainstalowanych w tym celu liczników zgodnie z zapisami § 7 umowy stanowiącej integralną część SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zdp.pan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach