Przedmiotem zamówienia jest dostawa aparatury kontrolnej i badawczej, w postaci:
Część I - Instytut Podstaw Chemii Żywności
Pakiet Nr 1 - Uniwersalny homogenizator próżniowy do produkcji emulsji i żeli kosmetycznych, o parametrach wskazanych w Załączniku Nr 3 do SIWZ.
Część II - Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
Pakiet Nr 1 - Urządzenie umożliwiające pomiar czasu ssania kapilarnego (CSK), o parametrach wskazanych w Załączniku Nr 4 do SIWZ.
Opis przedmiotu zamówienia zawiera Formularz Cenowy, stanowiący Załącznik Nr 2 do SIWZ oraz Formularz Zestawienie parametrów wymaganych, stanowiący Załączniki Nr: 3 - 4 do SIWZ.
Zamawiający dopuszcza składania ofert na poszczególne części oraz w ramach części na pakiety
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 385000000II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: takII.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nieII.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nieSekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Okres gwarancji
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.p.lodz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach