Przetargi.pl
Usługi Cateringowe w ramach Szkoleń i działań informacyjno-edukacyjnch na potrzeby Projektu „Program poprawy dostępności i efektywności leczenia pozaszpitalnego dla pacjentów obciążonych raną przewlekłą – podregion katowicki” w Ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Centrum Leczenia Oparzeń im. dr. Stanisława Sakiela w Siemianowicach Śląskich ogłasza przetarg

  • Adres: 41-100 Siemianowice Śląskie, Jana Pawła II
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 7357654, , fax. 32 2288220
  • Data zamieszczenia: 2018-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Leczenia Oparzeń im. dr. Stanisława Sakiela w Siemianowicach Śląskich
    Jana Pawła II 2
    41-100 Siemianowice Śląskie, woj. śląskie
    tel. 32 7357654, , fax. 32 2288220
    REGON: ---
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.clo.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi Cateringowe w ramach Szkoleń i działań informacyjno-edukacyjnch na potrzeby Projektu „Program poprawy dostępności i efektywności leczenia pozaszpitalnego dla pacjentów obciążonych raną przewlekłą – podregion katowicki” w Ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w ramach szkoleń i działań informacyjno-edukacyjnych na potrzeby Projektu „Program poprawy dostępności i efektywności leczenia pozaszpitalnego dla pacjentów obciążonych raną przewlekłą – podregion katowicki” w Ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Szkolenia będą odbywały się w grupach do 15 osób. Zamawiający dopuszcza możliwość zamówienia na jedno szkolenie mniejszej ilości posiłków, jednak nie mniej niż 5. Zamawiający przewiduje zamówienie 81 posiłków. Wykonawca o terminie wykonania usługi cateringowej będzie informowany na 3 dni przed realizacją każdego ze szkoleń. Wykonawca będzie dostarczał posiłki do siedziby Zamawiającego w dniu szkolenia w godzinach pomiędzy 12:30 a 12:45 W skład posiłku wchodzić będzie ( poniżej podano wielkości porcji dla 1 osoby) 1. zupa - 300 g 2. danie mięsne - 150 g (z wykluczeniem kotletów mielonych) + 2 dodatki / w sumie 300 g dodatków (z wykluczeniem ziemniaków gotowanych). 3. sok owocowy - 200 ml 4. deser - 1 sztuka (ciastko tortowe) 5. owoce sezonowe - 200 g
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach