Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Oświęcimiu ogłasza przetarg
- Adres: 32-600 Oświęcim, Kolbego
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 33 842 98 01 , fax. 033 8435601, 8430530
- Data zamieszczenia: 2019-02-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Oświęcimiu
Kolbego 8
32-600 Oświęcim, woj. małopolskie
tel. 33 842 98 01, fax. 033 8435601, 8430530
REGON: 12007355200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://uczelnia.pwsz-oswiecim.edu.pl/uczelnia/zamowienia-publiczne/oferty-aktualne/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia Państwowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe i gastronomiczne na potrzeby Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamawiający przedmiot zamówienia podzielił na 10 części. Część I – catering na zajęcia realizowane w ramach projektu pn. „Oświęcimski Uniwersytet Młodego Odkrywcy” Część II – catering na inaugurację roku akademickiego 2019/2020 Część III – catering na otwarcie CSM Część IV – catering na otwarcie Akademika Część V – catering na Święto Uczelni Część VI – catering na uroczystość czepkowania Część VII – catering na uczelniany i kuratoryjny konkurs o W. Pileckim Część VIII – catering na Dni Otwarte Część IX – usługa gastronomiczna na wizytację PKA i KRASZPIP Część X – usługa gastronomiczna na konferencję Instytutu Nauk Humanistycznych - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Dla Części I-VIII Wykonawca musi wykazać, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał co najmniej: • dwie usługi odpowiadające swoim rodzajem i wartością usługom stanowiącym przedmiot zamówienia. Za usługę odpowiadającą swoim rodzajem usłudze stanowiącej przedmiot zamówienia uważa się usługę cateringową (usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków),która spełnia poniższe kryteria: - była realizowana podczas oficjalnych wydarzeń, konferencji, szkoleń, posiedzeń, spotkań, seminariów itp. - była realizowana dla minimum 30 osób - wartość usługi wynosiła minimum 1500,00 zł brutto. Dla Części IX-X Wykonawca musi wykazać, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał co najmniej: • dwie usługi odpowiadające swoim rodzajem i wartością usługom stanowiącym przedmiot zamówienia. Za usługę odpowiadającą swoim rodzajem usłudze stanowiącej przedmiot zamówienia uważa się usługę gastronomiczną (usługę przygotowywania i podawania posiłków),która spełnia poniższe kryteria: - była realizowana podczas oficjalnych wydarzeń, konferencji, szkoleń, posiedzeń, spotkań, seminariów itp. - była realizowana dla minimum 10 osób - wartość usługi wynosiła minimum 500,00 zł brutto.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty, które należy dołączyć do oferty (niewymienione w Rozporządzeniu Ministra Rozwoju z dnia 27.07.2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od Wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia (Dz. U. 2016 r., poz. 1126). Formularz ofertowy wraz z załącznikami ((tj. oświadczenie zał. nr 2 (i zał. 2a i/lub 2b w zależności od woli Wykonawcy) do SIWZ). Pełnomocnictwo do występowania w imieniu Wykonawcy i zaciągania w jego imieniu zobowiązań. Musi być załączone w oryginale albo załączone jako kopia pełnomocnictwa uwierzytelniona notarialnie (jeżeli dotyczy). Pisemne zobowiązania innych podmiotów od oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia (jeśli dotyczy).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi cateringowej dla uczniów
Dodano: 2023-12-22 - Świadczenie usługi cateringowej dla uczniów Przedszkola Publicznego w Borku, Publicznej Szkoły Podstawowej im. Św. Kingi w Borku na rok kalendarzowy 2024
Dodano: 2023-12-11 - Usługi cateringowe na potrzeby organizacji wydarzenia – „Wręczenie Księgi Jubileuszowej”
Dodano: 2023-11-10 - Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do oddziału przedszkolnego oraz uczniów Szkoły Podstawowej w Nielepicach przy ul. Długiej 17 na rok 2024.
Dodano: 2023-10-26 - Świadczenie usług cateringowych dla pacjentów Miejskiego Ośrodka Opieki w Miejskim Centrum Opieki w Krakowie
Dodano: 2023-10-24 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla wychowanków internatu w Zespole Szkół im. Wł. Orkana w Marcinkowicach
Dodano: 2023-09-03 - „Usługa żywienia dzieci w przedszkolu samorządowym w Igołomi w roku szkolnym 2023/2024”
Dodano: 2023-07-03 - „Usługa żywienia dzieci w przedszkolu samorządowym w Wawrzeńczycach w roku szkolnym 2023/2024”
Dodano: 2023-07-03 - Usługi cateringowe dla uczestników oraz wykładowców studiów podyplomowych realizowanych w "Centrum" związane z uroczystym zakończeniem studiów
Dodano: 2023-06-15 - „Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji wydarzeń w Akademii Ignatianum w Krakowie – 2 części”
Dodano: 2023-06-07