Przetargi.pl
usługa wyżywienia uczestników i osób zaangażowanych w realizację szkolenia: Nowoczesne technologie w pozyskiwaniu drewna, na terenie nadleśnictwa Góra Śląska.

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 60-637 Poznań, ul. Wojska Polskiego 28
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8487023, 8487043 , fax. 061 8487043, 8487145
  • Data zamieszczenia: 2010-05-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    ul. Wojska Polskiego 28 28
    60-637 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8487023, 8487043, fax. 061 8487043, 8487145
    REGON: 00000184400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.up.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    usługa wyżywienia uczestników i osób zaangażowanych w realizację szkolenia: Nowoczesne technologie w pozyskiwaniu drewna, na terenie nadleśnictwa Góra Śląska.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa obejmuje wyżywienie uczestników dwudniowego szkolenia tj.: uczestników szkolenia i osób zaangażowanych w realizację szkolenia Nowoczesne technologie w pozyskiwaniu drewna na terenie nadleśnictwa Góra Śląska. Zakres usługi w ramach szkolenia: Wymiar usługi to 64 osobodni przez 2 dni szkolenia (32 osobodni każdego dnia): I dzień szkolenia: -przerwa kawowa - obiad jednodaniowy II dzień szkolenia: - obiad dwudaniowy - szczegółowy opis zamówienia: - pod pojęciem przerwy kawowej rozumie się poczęstunek w przerwie wykładu teoretycznego podawany na sali konferencyjnej tj. kawa, herbata, ciasto, cukier, śmietanka, cytryna. - obiady podawane w terenie - miejscu części praktycznej szkolenia, wskazanym przez Zamawiającego. W ramach obiadu jednodaniowego rozumie się zupę z wkładką, 2 bułki, kawa, herbata, napoje. W ramach obiadu dwudaniowego rozumie się: I danie - zupa, II danie - ziemniaki, mięso, sos, surówka, kawa, herbata, napoje.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.up.poznan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach