Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 75-724 Koszalin, ul. Komunalna 5
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 94 3484444 , fax. 94 3484434
- Data zamieszczenia: 2011-10-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o.
ul. Komunalna 5 5
75-724 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. 94 3484444, fax. 94 3484434
REGON: 33025398400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pgkkoszalin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa sporządzania i wydawania posiłków profilaktycznych dla pracowników Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej Spółka z o. o. w Koszalinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa sporządzania i wydawania posiłków profilaktycznych dla pracowników przedsiębiorstwa w restauracji lub barze zlokalizowanym na terenie Koszalina posiadającego parking umożliwiający postój dla samochodów ciężarowych w podanych ilościach oraz dniach i przedziałach czasu: Lp. Liczba pracowników Dni wydawania posiłków Okres 1 250 dni robocze 1 listopada - 31 marca 2. Wymagania prawne Posiłki profilaktyczne, o wartości kalorycznej ok. 1000 kcal, powinny spełniać wymagania Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (Dz. U. nr 60, poz. 279) 2. Wymagania formalno-merytoryczne 1.Wykonawca zobowiązuje się do sporządzania posiłków profilaktycznych zgodnie z przedmiotem zamówienia 2.Wykonawca zobowiązany jest do wydawania posiłków profilaktycznych dla grup pracowników Zamawiającego i w okresie określonym w zakresie przedmiotu zamówienia. 3.Wykonawca będzie wydawał posiłki profilaktyczne w wyznaczonym (oznakowanym) miejscu. 4. Wykonawca zobowiązuje się do wydawania posiłków profilaktycznych zgodnie z przedmiotem zamówienia na podstawie bonów otrzymanych pracowników Zamawiającego. 5.Dopuszcza się, aby Wykonawca w dniach ustawowo wolnych od pracy np. świąt Bożego Narodzenia, Wielkanocy, po pisemnym uzgodnieniu z Zamawiającym, wydawał prowiant umożliwiający przyrządzanie z otrzymanych produktów gorącego posiłku przez pracownika we własnym zakresie. 6.Zamawiający ma prawo, w sytuacjach, kiedy nie ma możliwości spożycia przez pracownika posiłków profilaktycznych w restauracji lub barze (ze względu na rodzaj wykonywanej pracy lub ze względów organizacyjnych), wymagać od Wykonawcy wydanie ich w naczyniach jednorazowych posiadających atest do kontaktu z żywnością. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wniesienia wadium w kwocie 4000 PLN
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pgkkoszalin.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- organizacja trzydniowego szkolenia w ramach projektu pt. Ośrodka Wsparcia Ekonomii Społecznej (OWES)
Dodano: 2014-10-15 - organizacja trzydniowego szkolenia w ramach projektu pt. Ośrodka Wsparcia Ekonomii Społecznej (OWES).
Dodano: 2014-09-15 - organizacja trzydniowego szkolenia w ramach projektu pt. Ośrodka Wsparcia Ekonomii Społecznej (OWES)
Dodano: 2014-03-27 - Organizacja szkoleń w ramach projektu pt.: Ośrodki Wsparcia Ekonomii Społecznej
Dodano: 2013-07-18 - Organizacja szkoleń w ramach projektu pt.: Ośrodki Wsparcia Ekonomii Społecznej
Dodano: 2013-02-20