Przetargi.pl
USŁUGA POLEGAJĄCA NA PRZEGLĄDACH KONSERWACYJNYCH I NAPRAWACH SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO, SPRZĘTU CHŁODNICZEGO I AGREGATÓW NA SAMOCHODACH WYSTĘPUJĄCYCH W UŻYTKOWANIU SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ

31 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 95-100 Zgierz, ul. Konstantynowska
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 26 1442098 , fax. 26 1442101
  • Data zamieszczenia: 2018-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    ul. Konstantynowska 85
    95-100 Zgierz, woj. łódzkie
    tel. 26 1442098, fax. 26 1442101
    REGON: 10106725600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.31wog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Obrona

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    USŁUGA POLEGAJĄCA NA PRZEGLĄDACH KONSERWACYJNYCH I NAPRAWACH SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO, SPRZĘTU CHŁODNICZEGO I AGREGATÓW NA SAMOCHODACH WYSTĘPUJĄCYCH W UŻYTKOWANIU SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przeglądach konserwacyjnych i naprawach sprzętu gastronomicznego, sprzętu chłodniczego i agregatów na samochodach występujących w użytkowaniu Służby Żywnościowej. 2. Przedmiotem usługi są przeglądy konserwacyjne oraz naprawy sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w użytkowaniu pododdziałów 31.WOG Zgierz w następujących rejonach: 1) m. Zgierz – kompleks koszarowy-kuchnia i stołówka wojskowa, magazyn żywnościowy, ul. Konstantynowska 85, 2) m. Łódź – kompleksy koszarowe na ul. 6-go Sierpnia 90 oraz ul. Źródłowa 52 – kuchnia i stołówka wojskowa, magazyn żywnościowy, pododdziały WCKMed oraz instytucje będące na zaopatrzeniu; 3) m. Tomaszów Mazowiecki – kompleks koszarowy ul. Piłsudskiego 72 - kuchnia i stołówka wojskowa, pododdziały 25 BKPow; 4) m. Nowy Glinnik – kompleks koszarowy - kuchnia i stołówka wojskowa, magazyn żywnościowy, pododdziały 25 BKPow; 5) m. Leźnica Wielka – kompleks koszarowy - kuchnia i stołówka wojskowa, magazyn żywnościowy, pododdziały 25 BKPow. 6) m. Kutno – kompleks koszarowy- kuchnia i stołówka wojskowa, magazyn żywnościowy ul. Bohaterów Walk nad Bzurą 1 3. Rozliczenie odbywać się będzie na podstawie kosztów roboczogodziny wykonania usługi (w tym podstawowe elementy konserwacyjne – regulacja, smarowanie). Łączna wartość roboczogodzin i załączonych kosztów materiałów/części zużytych do przeprowadzenia przeglądów lub awaryjnej naprawy stanowić będzie wartość faktury do zapłaty. Każdorazowo przy wykonaniu usługi dokonywany będzie odbiór wykonania usługi przez użytkownika sprzętu i na tą okoliczność zostanie sporządzony protokół odbioru, podpisany przez obie strony (wykonawcę i użytkownika). 4. Wykonawca zobowiązany zostanie do dokonania wpisu w dowodzie urządzenia o przeprowadzonej naprawie oraz dopuszczeniu do dalszej eksploatacji sprzętu (pozytywnej lub negatywnej). Wykonawca udzieli gwarancji na elementy, które w trakcie naprawy zostaną wymienione na nowe. 5. W przypadku wybrania oferty zostanie zawarta umowa do określonej kwoty na współpracę do 15.12.2019r. 6. Przeglądy, konserwacje oraz tzw. Obsługa Roczna przeprowadzona zostanie 2 razy w trakcie trwania umowy (termin i wykaz sprzętu określony w umowie), 7. Awaryjne naprawy sprzętu będą realizowane w okresie do 48 godzin od zgłoszenia awarii (pisemnego, telefonicznego, faxem) w przypadku sprzętu gastronomicznego. 8. Natychmiast po zgłoszeniu awarii, usługa zostanie wykonana w okresie do 24 godzin od chwili przyjęcia zgłoszenia w przypadku urządzeń chłodniczych (w tym również w dni świąteczne i dni wolne od pracy). 9. Sprzęt będący w okresie gwarancji podlega tylko przeglądowi konserwacyjnemu, który nie może naruszać warunków gwarancji danego sprzętu. 10. Wykonawca musi dysponować osobami dokonującymi napraw i przeglądów urządzeń gastronomicznych, które posiadają świadectwa kwalifikacji uprawniające do obsługi technicznej, demontażu oraz naprawy urządzeń i instalacji zawierających substancje kontrolowane, a także do odzysku substancji kontrolowanych, ich recyklingu, regeneracji i przekazywaniu do ponownego użytkowania oraz obrocie nimi. 11. Wykonawca do wykonywania napraw sprzętu będzie używał części nowych, nigdy nie eksploatowanych, o jakości technicznej, co najmniej takiej samej jak zamontowane oryginalnie. 12. Usterki sprzętu i urządzeń Służby Żywnościowej:  wymagające nieskomplikowanych, drobnych napraw, usuwane będą w miejscu ich użytkowania tj. w obiektach służby żywnościowej 31.WOG Zgierz (z zachowaniem zasad systemu HACCP),  wymagające specjalistycznych napraw przewożone będą, na koszt Wykonawcy, do naprawy w warsztacie. 13. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 (Zadanie 1, Zadanie 2) 14. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych w ramach niżej wymienionych zadań: Zadanie 1 – przeglądy konserwacyjne i naprawy sprzętu gastronomicznego Zadanie 2 – przeglądy konserwacyjne i naprawy sprzętu chłodniczego oraz agregatów chłodniczych na samochodach
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50883000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach