SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ OPIEKI PALIATYWNEJ IM. JANA PAWŁA II W SUWAŁKACH ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. Szpitalna 54
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 87-567-69-10 , fax. 567-69-10
- Data zamieszczenia: 2023-07-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ OPIEKI PALIATYWNEJ IM. JANA PAWŁA II W SUWAŁKACH
ul. Szpitalna 54
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 87-567-69-10, fax. 567-69-10
REGON: 790376383 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.paliatywna.suwalki.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: SPZOP
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa kompleksowego całodziennego żywienia zbiorowego pacjentów Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Paliatywnej im. Jana Pawła II w Suwałkach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: Usługa kompleksowego całodziennego żywienia zbiorowego pacjentów Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Paliatywnej im. Jana Pawła II w Suwałkach, w ilościach określonych w załączniku nr 4 do SWZ2 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został opisany w załączniku nr 5 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zdolność do występowania w obrocie gospodarczymZamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.Uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający wymaga, aby Wykonawca posiadał wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022 r., poz. 2132 z późn. zm.)Zdolność techniczna lub zawodowa1) Warunek ten zostanie spełniony, o ile dysponuje lub będzie dysponował: minimum 1 osobą wykonującą czynności dietetyka, skierowaną przez Wykonawcę do realizacji przedmiotowej usługi, posiadającą uprawnienia dietetyka; oraz2) Warunek ten zostanie spełniony, o ile Wykonawca wykaże się wykonaniem, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywaniem usług w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, (a jeżeli okres wykonywania działalności jest krótszy – w tym okresie), co najmniej: a) Jednej usługi w zakresie żywienia zbiorowego osób, o wartości brutto nie mniejszej niż 200 000,00 PLN (słownie: dwieście tysięcy złotych) rocznieSytuacja ekonomiczna lub finansowaZamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-07-31
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach operacji „Demonstracje z zakresu produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka roślinnego na cele paszowe”
Dodano: 2024-04-21 - Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna”
Dodano: 2024-04-16 - Usługi cateringowe w trakcie realizacji operacji polegającej na organizacji i przeprowadzeniu szkoleń w ramach interwencji „Doskonalenie zawodowe rolników” moduł 1 „Szkolenia podstawowe dla rolników”
Dodano: 2024-03-29 - Usługi cateringowe dla uczestników szkoleń i wykładowców w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna”
Dodano: 2023-10-16 - Usługa kompleksowego całodziennego żywienia zbiorowego pacjentów Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Paliatywnej im. Jana Pawła II w Suwałkach
Dodano: 2023-09-15 - Usługi cateringowe dla uczestników demonstracji i wykładowców w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” – powiat bielski
Dodano: 2023-07-06 - Usługi cateringowe dla uczestników demonstracji i wykładowców w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna”
Dodano: 2023-03-15 - Usługi cateringowe dla uczestników szkoleń i wykładowców w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna”
Dodano: 2022-07-21 - Dostawa gorących posiłków do Dziennego Domu Senior + w 2019 r.
Dodano: 2018-11-30 - Dostawa gorących posiłków do Środowiskowego Domu Samopomocy w Łapach oraz Dziennego Domu Senior + w 2019 r.
Dodano: 2018-11-20