Zakład Ubezpieczeń Społecznych Oddział w Białymstoku ogłasza przetarg
- Adres: 15-404 Białystok, ul. Młynowa 29
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-03-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Ubezpieczeń Społecznych Oddział w Białymstoku
ul. Młynowa 29
15-404 Białystok, woj. podlaskie
REGON: 00001775600048 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zus.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa gastronomiczna (cateringowa) polegająca na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Augustowie w 2024 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna szkoleń polegająca na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń, narad, seminariów, warsztatów, spotkań roboczych, konferencji, w tym dla uczestników szkoleń współfinansowanych z Europejskich Funduszy Strukturalnych, jak również „suchego prowiantu”, wydawanego zamiast posiłku, organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji (WRK) w Augustowie Oddział ZUS w Białymstoku. Usługa (wykonywana w formie cateringu) obejmuje przygotowanie, dostarczenie do wskazanych pomieszczeń budynku WRK ZUS ul. Hoża 8 w Augustowie oraz wydanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja) oraz serwisu kawa/herbata, poczęstunków.2. Przewidywana ilość posiłków w okresie obowiązywania umowy w ramach zamówienia podstawowego wyniesie po 3002 posiłków każdego rodzaju (śniadanie, poczęstunek, obiad, kolacja, serwis kawa/herbata).3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 9 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki dotyczące:1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie określa warunku udziału w postępowaniu.2. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej:Zamawiający nie określa warunku udziału w postępowaniu.3. sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie określa warunku udziału w postępowaniu.4. zdolności technicznej lub zawodowej:Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, żea. w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, należycie wykonał, co najmniej jedną usługę cateringową (umowę), obejmującą przygotowanie dostarczenie i podawanie posiłków wraz z obsługą kelnerską, na co najmniej 50 osób - w celu wykazania spełnienia warunku Zamawiający nie dopuszcza sumowania poszczególnych usług cateringowych zrealizowanych jednorazowo na mniejszą liczbę osób niż 50;b. dysponuje osobą, która będzie uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia jako kucharz posiadającą minimum 3 letnie doświadczeniem w wykonywaniu usługi przygotowywania posiłków zbiorowych;
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-14
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- USŁUGA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW (PEŁEN OBIAD) DLA ŚWIADCZENIOBIORCÓW MOPS
Dodano: 2020-11-04 - USŁUGA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW (PEŁEN OBIAD) DLA ŚWIADCZENIOBIORCÓW MOPS
Dodano: 2018-12-07 - USŁUGA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW (PEŁEN OBIAD) DLA ŚWIADCZENIOBIORCÓW MOPS
Dodano: 2018-11-23 - Świadczenie usług cateringowych dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych im. Jana Pawła II w Grajewie.
Dodano: 2018-06-08 - Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną usługą polegającą na : sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych do kuchenki oddziałowej
Dodano: 2017-12-06 - Świadczenie usług cateringowych dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych im. Jana Pawła II w Grajewie.
Dodano: 2017-08-14 - Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych im. Jana Pawła II w Grajewie.
Dodano: 2017-06-21 - USŁUGA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW (PEŁEN OBIAD) DLA ŚWIADCZENIOBIORCÓW MOPS
Dodano: 2016-11-28 - Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną usługą polegającą na : sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych do kuchenki oddziałowej
Dodano: 2016-11-22