Województwo Opolskie ogłasza przetarg
- Adres: 45082 Opole, ul. Piastowska
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 775 416 400 , fax. 775 416 403
- Data zamieszczenia: 2018-08-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Województwo Opolskie
ul. Piastowska 14
45082 Opole, woj. opolskie
tel. 775 416 400, fax. 775 416 403
REGON: 53141242100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.umwo.opole.pl/; http://bip.opolskie.pl/typy-tresci/zamowienia-publiczne/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa na potrzeby uroczystości wręczenia dyplomów stypendialnych w ramach projektu „Wspieramy najlepszych II” realizowanego w ramach Poddziałania 9.1.5 RPO WO 2014-2020 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: „Usługa cateringowa na potrzeby uroczystości wręczenia dyplomów stypendialnych w ramach projektu „Wspieramy najlepszych II” realizowanego w ramach Poddziałania 9.1.5 RPO WO 2014-2020” Zamówienie dotyczy usługi cateringowej dla 500 osób na potrzeby uroczystości wręczenia dyplomów stypendialnych w ramach projektu pn. „Wspieramy najlepszych II”, który realizowany jest w ramach Poddziałania 9.1.5 RPO WO 2014-2020. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunku udziału w niniejszym postępowaniu.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta musi zawierać następujące dokumenty i oświadczenia: 1) WYPEŁNIONY DRUK OFERTOWY sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego załącznik do SIWZ. 2) OŚWIADCZENIE wymienione w pkt. VI.1 SIWZ Do oferty każdy wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert Oświadczenie w zakresie wskazanym w załączniku nr 3 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca wykaże brak podstaw wykluczenia oraz że spełnia warunki udziału w postępowaniu (obowiązuje forma pisemna ) art. 25 a .1 ). 3)Do oferty Wykonawca dołączy próbkę – Portfolio zgodnie z opisem zawartym pkt. XIII.8 SIWZ • Wspólne ubieganie się o udzielenie zamówienia zgodnie z art. 23 ustawy PZP: ust. 1 Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. ust. 2 W przypadku, o którym mowa w ust. 1, wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. -ust. 3 Przepisy dotyczące wykonawcy stosuje sie odpowiednio do wykonawców, o których mowa w ust.1. -ust. 4 Jeżeli oferta wykonawców, o których mowa w ust. 1, została wybrana, zamawiający może żądać przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego umowy regulującej współprace tych wykonawców. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców oświadczenie o którym mowa w pkt VI.1 składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi cateringowej podczas posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji ds. Uczenia się Przez Całe Życie
Dodano: 2023-10-23 - Usługa cateringowa z dowozem na potrzeby Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego
Dodano: 2023-06-12 - Usługa cateringowa na szkoleniu połączonym z warsztatami polowymi
Dodano: 2023-06-01 - Usługa cateringowa z dowozem na potrzeby Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego
Dodano: 2023-05-04 - Usługa cateringowa na szkoleniu połączonym z warsztatami polowymi
Dodano: 2023-04-27 - Usługa cateringowa – przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla potrzeb pacjentów przebywających w SP ZOZ w Głubczycach z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2022-11-27 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego.
Dodano: 2021-02-16 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2020-12-17 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Zespół ds. rewitalizacji Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2020-03-04 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2019-01-11