Przetargi.pl
Usługa cateringowa dla grupy słuchaczy studiów podyplomowych

Uniwersytet Morski w Gdyni ogłasza przetarg

  • Adres: 81-225 Gdynia, ul. Morska 81-87
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 55-86-421 , fax. 7412250
  • Data zamieszczenia: 2023-09-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Morski w Gdyni
    ul. Morska 81-87
    81-225 Gdynia, woj. pomorskie
    tel. 55-86-421, fax. 7412250
    REGON: 000145112
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa dla grupy słuchaczy studiów podyplomowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa cateringowa dla jednej grupy 40 słuchaczy II edycji studiów podyplomowych "Zarządzanie ryzykiem w morskim przemyśle wydobywczym i energetyce wiatrowej" w trakcie kolejnych zjazdów w semestrze zimowym roku akademickiego 2023/24.Zjazdy odbywają się dwa razy w miesiącu w soboty i niedziele od października 2023 r. do stycznia 2024 r. (w styczniu planowany jest jeden zjazd z opcją rozszerzenia o dodatkowy drugi zjazd w drugiej połowie stycznia 2024 r.). Planowane terminy zjazdów:ZJAZD nr 1: 07-08.10.2023 ZJAZD nr 2: 21-22.10.2023ZJAZD nr 3: 04-05.11.2023ZJAZD nr 4: 18-19.11.2023ZJAZD nr 5: 02-03.12.2023ZJAZD nr 6: 16-17.12.2023ZJAZD nr 7: 13-14.01.2024 ZJAZD nr 8: 20-21.01.2024 lub 27-28.01.2024 (opcjonalnie) - ostateczny termin dodatkowego zjazdu zostanie podany Wykonawcy najpóźniej z miesięcznym wyprzedzeniem.Zamawiający w ramach zamówienia podstawowego gwarantuje wykorzystanie 560 przerw kawowo-obiadowych. Jako 1 przerwa kawowo-obiadowa rozumie się świadczenie usługi w jednym dniu zjazdu dla jednej osoby. Zamawiający zastrzega możliwość skorzystania z prawa opcji, zwiększenia ilości przerw kawowo obiadowych do maksymalnie 640 przerw kawowo obiadowych ( o dodatkowe 80 przerwy).Zamawiający zobowiązuje się do podania ostatecznej liczby osób obecnych w trakcie zajęć, tj. liczby przerw kawowo-obiadowych będących wykorzystane w trakcie zjazdu na 4 dni przed rozpoczęciem każdego zjazdu.Miejsce świadczenia usługi: Wydział Nawigacyjny UMG, ul. Al. Jana Pawła II 3.W czasie wszystkich, usługa powinna obejmować dłuższą 30-minutową przerwę kawowo-obiadową oraz przerwy kawowe w godzinach zajęć zjazdów. W soboty zajęcia planowane są w godzinach 9:00-17:00 (pierwsza przerwa od godz. 9:45, ostatnia przerwa do godz. 16:15), w niedziele zajęcia planowane są w godzinach 9:00-16:00 (pierwsza przerwa od godz. 9:45, ostatnia przerwa do godz. 15:15). W przypadku ewentualnych zmian planowanych godzin zajęć Zamawiający poinformuje Wykonawcę o zmianach min. 5 dni przed planowanym zjazdem.W ramach przerwy kawowo-obiadowej Wykonawca zobowiązany jest zapewnić zupę/ zupę z pieczywem/ zupę z pasztecikiem, w określonym przez Zamawiającego czasie dłuższej przerwy między zajęciami. Ponadto Wykonawca zapewni bufet kawowy (kawa, herbata, woda gazowana i niegazowana, ciastka np. drożdżowe, mini drożdżówki, paczki, rogaliki, kruche ciastka) także w ciągu pozostałych przerw między zajęciami. Kawa i herbata mogą być serwowane w termosach.Danego dnia serwowany jest jeden rodzaj zupy, wcześniej ustalony z Zamawiającym, jednak wybór zup powinien być urozmaicony.Przerwa kawowo-obiadowa przygotowywana jest w miejscu ustalonym przez Zamawiającego w budynku Wydziału Nawigacyjnego UMG. Zamawiający może udostępnić stoliki, na których ma być przygotowany catering.Zamawiający wymaga:1) świadczenia usługi cateringowej z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych;2) przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usług cateringowych;3) przygotowywania posiłków na bazie produktów dobrej jakości;4) przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, sosy w pudełku oraz produktów gotowych. W przypadku produktów przetworzonych, takich jak kawa, herbata, ciasteczka kruche, woda, cukier, mleko, itp. zobowiązuje się Oferenta, że będą one posiadać datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usług;5) ustalania z Zamawiającym menu na poszczególne dni, w szczególności rodzaju zupy w terminie min. 4 dni przed planowanym zjazdem;6) ustalania z Zamawiającym dokładnej godziny przerwy kawowo-obiadowej oraz godziny zakończenia zajęć w poszczególne dni min. 2 dni przed planowanym zjazdem;7) dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 30 min. przed planowaną przerwą kawowo-obiadową;8) zapewnienia odpowiednich urządzeń grzewczych w tym przedłużaczy, kabli niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi;9) uprzątnięcia naczyń i sprzętu oraz śmieci pozostałych po posiłkach 60 minut po zakończeniu zajęć w danym dniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55500000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach