Centrum Medyczne im. dr Ludwika Rydygiera spółka z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 90-217 Łódź, Sterlinga
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 426 335 877, , fax. 426 335 877
- Data zamieszczenia: 2019-01-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Medyczne im. dr Ludwika Rydygiera spółka z o.o.
Sterlinga 13
90-217 Łódź, woj. łódzkie
tel. 426 335 877, , fax. 426 335 877
REGON: 47225228500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.centrumrydygiera.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
,,ŚWIADCZENIE USŁUGI ŻYWIENIA PACJENTÓW CENTRUM MEDYCZNEGO IM. DR. L. RYDYGIERA SP. Z O.O. ” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest ,,Świadczenie usługi żywienia pacjentów Centrum Medycznego im. dr. L. Rydygiera sp. z o.o.” polegająca na przygotowaniu, dostawie całodziennego wyżywienia z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych wraz z ich dystrybucją do łóżka pacjenta na poszczególnych oddziałach Szpitala, zlokalizowanego przy ul. Sterlinga 13 w Łodzi. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ (szczegółowy opis diet wraz z dzienną racją pokarmową kcal w zakresie obligatoryjnym (podstawowym) oraz w zakresie fakultatywnym (za dodatkową opłatą) oraz formularz asortymentowo – cenowy (Załącznik nr 2 do SIWZ). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a.1. Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego zatwierdzająca zakład wprowadzający do obrotu żywność i uzyskanie wpisu do rejestru zakładów, które wprowadzają do obrotu żywność, o których mowa w art. 61-67 ustawy z dnia 24 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U.2018 poz.1541 z późń. zm.) a.2. Wykaz osób wykonujących zamówienie oraz ich kwalifikacje zawodowe, doświadczenie i wykształcenia niezbędnego do wykonania zamówienia, w tym minimum 1 osoba będąca dietetykiem, stanowiący Załącznik nr 12 do SIWZ podpisany przez osobę /y/ uprawnioną /e do reprezentowania Wykonawcy.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. c.2. Aktualny Certyfikat systemów jakości HACCP, procedurę postępowania z odpadami pokonsumpcyjnymi, procedurę postępowania od wydania żywności do odbioru przez odbiorcę, program szkoleń dla pracowników dystrybuujących żywność. c.3. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, warunek zostanie uznany przez Zamawiającego, za spełniony jeżeli spełnią go co najmniej łącznie. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku posiadania zdolności technicznej lub zawodowej, na podstawie wykazu zrealizowanych zamówień oraz dokumentów, potwierdzających wykonanie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników projektu
Dodano: 2024-04-22 - Usługi cateringowe dla Biura Aktywności Miejskiej UMŁ i rad osiedli w Łodzi
Dodano: 2023-12-14 - Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności dla SPZOZ w Pajęcznie
Dodano: 2023-12-04 - Usługa polegająca na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków dla uczniów oraz wychowanków w placówkach oświatowych działających na terenie gminy Brójce w 2024r.
Dodano: 2023-11-30 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby jednostek Administracji Centralnej Politechniki Łódzkiej w 2023/2024 r.
Dodano: 2023-08-21 - Przygotowanie i dowóz posiłków do Publicznego Gminnego Przedszkola „Bocianie gniazdo” i Klubu dziecięcego „Pod bocianim skrzydłem” w Krzyżanowie w roku szkolnym 2023/2024 (system cateringu)
Dodano: 2023-08-10 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla dzieci Publicznego Przedszkola nr 2 w Wieluniu
Dodano: 2023-07-20 - Usługi transportowe w ramach projektu „Centrum Usług Środowiskowych „WISIENKA-C.D”
Dodano: 2023-05-19 - Usługi całodobowego dostarczania posiłków dla pacjentów MCTiPZ
Dodano: 2022-10-25 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2022-09-23