Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI RESTAURACYJNEJ W DNIACH 29 ORAZ 30 PAŹDZIERNIKA 2013 R.

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2013-09-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI RESTAURACYJNEJ W DNIACH 29 ORAZ 30 PAŹDZIERNIKA 2013 R.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej w lokalu, który zapewni Wykonawca dla 5 pracowników WUP w Katowicach podczas wizyty w ramach projektu partnerskiego -Job activation of people over the age of 50 - the European experiences- (Program -Uczenie się przez całe życie- Leonardo da Vinci). Realizacja usługi odbędzie się w dniach 29 i 30 października br. W dniu 29 października br. zaplanowano lunch dla 2 osób (w godzinach około 13:30-14:30) oraz kolację dla 5 osób (w godzinach około 19:00-22:00). W dniu 30 października br. zaplanowano lunch dla 2 osób (w godzinach około 13:30-14:30). We wszystkich posiłkach wezmą także udział przedstawicieli zagranicznych delegacji (około 8 osób). Menu i cena usługi dla zagranicznych delegacji - do uzgodnienia w terminie późniejszym. Ostateczna liczba przedstawicieli zagranicznych delegacji korzystających z usługi restauracyjnej zostanie przekazana Wykonawcy na 2 dni robocze przed jej wykonaniem. Goście zagraniczni poniosą koszty usługi we własnym zakresie. Płatność zostanie uregulowana na podstawie faktur. Dane niezbędne do wystawienia dokumentów zostaną przekazane na 2 dni robocze przed wykonaniem usługi. Na usługę składać się będą: 1. Lunch, 29 października 2013 Liczba osób: 2 Menu: Zupa borowikowa - 200 ml x 2 os. Kotlet schabowy panierowany 150 g, ziemniaki z wody 100g x 2 os., zestaw surówek 150 g x 2 os. Woda gazowana/niegazowana - 500 ml x 2 os. 2. Kolacja w formie bufetu szwedzkiego, 29 października 2013 Liczba osób: 5 Menu: Zupa: Rosół z makaronem - 200ml x 5 osób Zupa pomidorowa z makaronem - 200 ml x 5 osób Zimna płyta: Szynka z indyka nadziewana sałatką ziemniaczaną- 80 g x 5 osób Sałatka warzywna tradycyjna - 100 g x 5 osób Tatar ze śledzia ze śliwką węgierską - 70 g x 5 osób Galaretki drobiowe z cytrynką - 4 sztuki x 5 osób Zapiekany ser camembert z żurawiną - 60 g x 5 osób Deska serów - 150 g x 5 osób Pieczywo - 60g x 5 osób Masło- 20 g x 5 osób Drugie danie: Dorsz w pestkach słonecznika z sosem chrzanowym- 150 g x 5 osób Pierogi: ruskie - 4 szt. x 5 osób, szpinakowe - 4 szt. x 5 osób, mięsne- 4 szt. x 5 osób Szaszłyki z kurczaka z warzywami- 180 g x 5 osób Kluski śląskie- 5 szt. x 5 osób Ziemniaki zasmażane- 100 g x 5 osób Kapusta modra- 150 g x 5 osób Trzy rodzaje surówek sezonowych - po 150g każda x 5 osób Deser: Szarlotka z lodami i bitą śmietaną - 5 szt. Napoje: Woda gazowana/niegazowana- 500 ml x 5 osób Kawa lub herbata podana do deseru; dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka- bez ograniczeń 3. Lunch, 30 października 2013 Liczba osób: 2 Menu: Zupa cebulowa z grzankami i serem - 200 ml x 2 os. Risotto z kurczakiem i warzywami- 250g x 2 os. Woda gazowana/niegazowana - 500 ml Restauracja Wykonawcy świadczącego opisaną wyżej usługę powinna: - być zlokalizowana w sąsiedztwie siedziby Zamawiającego, rozumianym jako obszar ograniczony następującymi ulicami: *od północy - ulica Andrzeja (od skrzyżowania z ul. Mikołowską), ul. Kościuszki, ul. Świętego Jana do skrzyżowania z ul. Staromiejską, następnie ul. Mielęckiego w kierunku ul. Mariackiej, ul. Mariacka do skrzyżowania z ulicą Francuską * od wschodu - ulica Francuska do Alei Górnośląskiej * od południa - Aleja Górnośląska (od ul. Francuskiej do ul. Kościuszki) * od zachodu - ulica Kościuszki (od skrzyżowania z Al. Górnośląską), ul. Poniatowskiego, ul. Mikołowska (do skrzyżowania z ul. Andrzeja) - dysponować wyodrębnioną salą zdolną pomieścić ok. 13 gości, która będzie udostępniona do wyłącznej dyspozycji Zamawiającego w dniach 29.10.2013 r. (lunch około 13:30-14:30, kolacja około 19:00 - 22:00) oraz 30.10.2013r. (lunch około 13:30-14:30).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach