Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg
- Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
- Data zamieszczenia: 2013-09-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
ul. Kościuszki 30 30
40-048 Katowice, woj. śląskie
tel. 0 32 757 33 61
REGON: 27685569600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUGI RESTAURACYJNEJ W DNIACH 29 ORAZ 30 PAŹDZIERNIKA 2013 R. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej w lokalu, który zapewni Wykonawca dla 5 pracowników WUP w Katowicach podczas wizyty w ramach projektu partnerskiego -Job activation of people over the age of 50 - the European experiences- (Program -Uczenie się przez całe życie- Leonardo da Vinci). Realizacja usługi odbędzie się w dniach 29 i 30 października br. W dniu 29 października br. zaplanowano lunch dla 2 osób (w godzinach około 13:30-14:30) oraz kolację dla 5 osób (w godzinach około 19:00-22:00). W dniu 30 października br. zaplanowano lunch dla 2 osób (w godzinach około 13:30-14:30). We wszystkich posiłkach wezmą także udział przedstawicieli zagranicznych delegacji (około 8 osób). Menu i cena usługi dla zagranicznych delegacji - do uzgodnienia w terminie późniejszym. Ostateczna liczba przedstawicieli zagranicznych delegacji korzystających z usługi restauracyjnej zostanie przekazana Wykonawcy na 2 dni robocze przed jej wykonaniem. Goście zagraniczni poniosą koszty usługi we własnym zakresie. Płatność zostanie uregulowana na podstawie faktur. Dane niezbędne do wystawienia dokumentów zostaną przekazane na 2 dni robocze przed wykonaniem usługi. Na usługę składać się będą: 1. Lunch, 29 października 2013 Liczba osób: 2 Menu: Zupa borowikowa - 200 ml x 2 os. Kotlet schabowy panierowany 150 g, ziemniaki z wody 100g x 2 os., zestaw surówek 150 g x 2 os. Woda gazowana/niegazowana - 500 ml x 2 os. 2. Kolacja w formie bufetu szwedzkiego, 29 października 2013 Liczba osób: 5 Menu: Zupa: Rosół z makaronem - 200ml x 5 osób Zupa pomidorowa z makaronem - 200 ml x 5 osób Zimna płyta: Szynka z indyka nadziewana sałatką ziemniaczaną- 80 g x 5 osób Sałatka warzywna tradycyjna - 100 g x 5 osób Tatar ze śledzia ze śliwką węgierską - 70 g x 5 osób Galaretki drobiowe z cytrynką - 4 sztuki x 5 osób Zapiekany ser camembert z żurawiną - 60 g x 5 osób Deska serów - 150 g x 5 osób Pieczywo - 60g x 5 osób Masło- 20 g x 5 osób Drugie danie: Dorsz w pestkach słonecznika z sosem chrzanowym- 150 g x 5 osób Pierogi: ruskie - 4 szt. x 5 osób, szpinakowe - 4 szt. x 5 osób, mięsne- 4 szt. x 5 osób Szaszłyki z kurczaka z warzywami- 180 g x 5 osób Kluski śląskie- 5 szt. x 5 osób Ziemniaki zasmażane- 100 g x 5 osób Kapusta modra- 150 g x 5 osób Trzy rodzaje surówek sezonowych - po 150g każda x 5 osób Deser: Szarlotka z lodami i bitą śmietaną - 5 szt. Napoje: Woda gazowana/niegazowana- 500 ml x 5 osób Kawa lub herbata podana do deseru; dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka- bez ograniczeń 3. Lunch, 30 października 2013 Liczba osób: 2 Menu: Zupa cebulowa z grzankami i serem - 200 ml x 2 os. Risotto z kurczakiem i warzywami- 250g x 2 os. Woda gazowana/niegazowana - 500 ml Restauracja Wykonawcy świadczącego opisaną wyżej usługę powinna: - być zlokalizowana w sąsiedztwie siedziby Zamawiającego, rozumianym jako obszar ograniczony następującymi ulicami: *od północy - ulica Andrzeja (od skrzyżowania z ul. Mikołowską), ul. Kościuszki, ul. Świętego Jana do skrzyżowania z ul. Staromiejską, następnie ul. Mielęckiego w kierunku ul. Mariackiej, ul. Mariacka do skrzyżowania z ulicą Francuską * od wschodu - ulica Francuska do Alei Górnośląskiej * od południa - Aleja Górnośląska (od ul. Francuskiej do ul. Kościuszki) * od zachodu - ulica Kościuszki (od skrzyżowania z Al. Górnośląską), ul. Poniatowskiego, ul. Mikołowska (do skrzyżowania z ul. Andrzeja) - dysponować wyodrębnioną salą zdolną pomieścić ok. 13 gości, która będzie udostępniona do wyłącznej dyspozycji Zamawiającego w dniach 29.10.2013 r. (lunch około 13:30-14:30, kolacja około 19:00 - 22:00) oraz 30.10.2013r. (lunch około 13:30-14:30). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w czasie spotkań/konferencji organizowanych w miejscu wskazanym przez Zamawiającego
Dodano: 2016-07-27 - Świadczenie usługi żywieniowej w zakresie całodziennego wyżywienia uczniów Niepublicznego Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Hokeja na Lodzie
Dodano: 2016-07-26 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze - Centrum
Dodano: 2016-06-16 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze
Dodano: 2016-05-30 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas szkoleń, spotkań, konferencji na potrzeby Instytucji Pośredniczącej dla Regionalnych Inwestycji Terytorialnych Subregionu Południowego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2016 roku.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Biura ds. Planowania Przestrzennego
Dodano: 2016-04-14 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Wydziału Komunikacji Społecznej w 2016 roku
Dodano: 2016-03-11 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w rozbiciu na zakresy
Dodano: 2016-02-19 - Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) dla Wydziału Rozwoju Regionalnego, Wydziału Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz Wydziału Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-02-18