Uniwersytet Warszawski ogłasza przetarg
- Adres: 00-927 Warszawa, Krakowskie Przedmieście 26/28
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 55 32 403 , fax. 22 55 32 213
- Data zamieszczenia: 2016-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warszawski
Krakowskie Przedmieście 26/28 26/28
00-927 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 55 32 403, fax. 22 55 32 213
REGON: 00000125800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.fuw.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas uroczystości pn. Dzień Fizyka, organizowanej na Wydziale Fizyki UW w dniu 06.05.2016 r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1) Termin wykonania zamówienia: 06.05.2016r. w godzinach: 13:00 - 17:00. 2) Miejsce wykonania usługi: okolice Wydziału Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego - w bliskości ul. Witolda Pogorzelskiego, naprzeciwko Środowiskowego Laboratorium Ciężkich Jonów. 3) Przewidywalna liczba uczestników imprezy: 600 osób. 4) Zamawiający zastrzega sobie zmianę terminu świadczenia usługi. W przypadku zmiany terminu realizacji usługi Zamawiający poinformuje Wykonawcę z trzydniowym wyprzedzeniem drogą elektroniczną (fax, email). 5) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany godziny (+/- 1 godzina) serwowania posiłku, o czym Zamawiający powiadomi Wykonawcę z wyprzedzeniem 1,5 godziny. 6) Wymagane menu: 1. Dania z grilla: a) karkówka (min. 180 g/ porcja), 300 porcji b) pierś z drobiu (min. 180g/ porcja), 250 porcji c) kiełbasa, typu śląska, min. 80% mięsa (min. 120g/porcja), 500 porcji d) kaszanka (min. 120 g/ porcja), 200 porcji e) łosoś (min. 130 g/ porcja), 250 porcji f) warzywa grillowane (min. 150 g/ porcja), 350 porcji 2. Dodatki (bez ograniczeń): a) ogórek kiszony lub małosolny b) keczup (łagodny i pikantny) c) musztarda d) pieczywo 3. Napoje: soki owocowe min. 3 smaki (min. 0,3l/os.) - łącznie 600 butelek 7) Obsługa i wyposażenie pozwalające na wykonanie usługi: a) jednorazowe sztućce i naczynia: talerzyki, kubeczki i serwetki b) porządek i czystość w trakcie posiłku, c) zapewnienie i rozstawienie stołów, ławek, parasoli (miejsca siedzące dla min. 200 osób), d) profesjonalna obsługa kelnerska i kucharska, e) wszelkie pozostałe sprzęty niezbędne do wykonania usługi, f) zabezpieczenie podłoża przed ewentualnym zabrudzeniem podczas przygotowania posiłku g) uporządkowanie i sprzątnięcie miejsca, w którym będzie wykonywana usługa, po zakończeniu imprezy. h) Wykonawca zapewnieni odpowiednią ilości koszy na śmieci oraz sprzątnie naczynia oraz resztki pokonsumpcyjne najpóźniej do 100 min. po zakończeniu imprezy. i) Zamawiający wymaga, aby produkty żywnościowe, z których będą przyrządzone dania w dniu świadczenia usług, były świeże i najwyższej jakości. j) wykonawca w ofercie określi typ stosowanych urządzeń (rodzaj grilla) i przedstawi ewentualne zapotrzebowanie na zasilanie prądem podając parametry zasilania urządzenia. k) Zamawiający zastrzega sobie prawo do kontroli sposobu realizacji usługi na każdym jej etapie. W związku z powyższym Wykonawca zapewni opiekę osoby odpowiedzialnej za całość przedsięwzięcia realizowanego na terenie Zamawiającego lub przez niego wskazanym. Wykonawca wskaże osobę, która będzie obecna w miejscu wykonywania usługi oraz dostępna pod numerem telefonu oraz e-mailem w trakcie wykonywania usługi oraz na dwie godziny przed i po zakończeniu wykonywania usługi. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie zawodowe
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.fuw.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24 - Organizacja i obsługa Dnia Pracownika
Dodano: 2016-03-22