Powiat Kraśnicki ogłasza przetarg
- Adres: 23-210 Kraśnik, al. Niepodległości 20
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 081 8255889 , fax. 081 8255052
- Data zamieszczenia: 2015-05-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Kraśnicki
al. Niepodległości 20 20
23-210 Kraśnik, woj. lubelskie
tel. 081 8255889, fax. 081 8255052
REGON: 43102940600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji podsumowującej realizację projektu pn. Kompleksowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie kraśnickim, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji podsumowującej realizację projektu pn. Kompleksowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie kraśnickim, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół. 2. W ramach świadczenia usługi cateringowej Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania i dostarczenia w miejsce wskazane przez Zamawiającego cateringu. Zamawiający przewiduje lokalizację Konferencji podsumowującej na terenie miasta Kraśnika. Termin realizacji przedmiotu zamówienia: nie później niż do dnia 30.06.2015 r. Zamawiający poinformuje Wykonawcę na 7 dni przed planowanym terminem realizacji konferencji o terminie i miejscu realizacji usługi oraz faktycznej liczbie zestawów. 3. Catering będzie obejmował maksymalnie 200 zestawów, na które składają się dania ciepłe i serwis kawowy. Przez jeden zestaw Zamawiający rozumie jedną porcję posiłku oraz serwisu kawowego przypadającą na jedną osobę z wymienionych poniżej elementów: 1) serwis kawowy: na jeden zestaw przypadający na 1 osobę składają się: co najmniej po 2 filiżanki (150 ml) kawy rozpuszczalnej lub kawy świeżo mielonej lub herbaty czarnej lub herbaty owocowej lub herbaty zielonej - zamiennie do wyboru przez każdego uczestnika, dodatki: cukier, mleko (nie mniej niż 2%), cytryna w plasterkach, woda gazowana i niegazowana w butelkach (co najmniej 500 ml wody gazowanej i 500 ml wody niegazowanej na osobę), ciastka/ ciasto (co najmniej 100 g w zestawie), 2) danie ciepłe: na 1 osobę składają się dania do wyboru: - gulasz, pieczywo, 2 rodzaje soków 100% - łącznie co najmniej 250 ml (ogółem 70 zestawów) lub - mięso wieprzowe z sosem i gotowanymi ziemniakami, surówka, 2 rodzaje soków 100% - łącznie co najmniej 250 ml (ogółem 70 zestawów) lub - pierogi ruskie, surówka, 2 rodzaje soków 100% - łącznie co najmniej 250 ml (ogółem 30 zestawów) lub - pierogi z kapustą i grzybami, surówka, 2 rodzaje soków 100% - łącznie co najmniej 250 ml (ogółem 70 zestawów). Łączna gramatura dania ciepłego powinna wynosić nie mniej niż 600 g na 1 zestaw. W przypadku, gdy danie ciepłe zawiera dodatki, powinny one wynosić: co najmniej 150 g na 1 zestaw ziemniaków oraz co najmniej 150 g na 1 zestaw surówek (3 rodzaje surówek z warzyw). Catering podany zostanie w formie szwedzkiego stołu. Wykonawca zobowiązuje się do realizacji usług o najwyższej jakości i w razie zastrzeżeń dostosuje się do wytycznych Zamawiającego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 7 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie zawodowe
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiatkrasnicki.pl, www.powiatkrasnik.bip.lublin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA DOŻYWIANIE DZIECI I MŁODZIEŻY ORAZ W PRZYPADKU DORAŹNYCH POTRZEB ZAPEWNIENIE GORĄCEGO POSIŁKU DLA OSÓB DOROSŁYCH W ZAKRESIE ZADAŃ WŁASNYCH GMINY
Dodano: 2016-07-13 - Usługa dożywiania uczniów w szkołach w Gminie Izbica
Dodano: 2016-06-14 - Świadczenia kompleksowych usług w zakresie sporządzania i dystrybucji posiłków w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Białej Podlaskiej wraz z najmem pomieszczeń i wyposażenia, sprawa ZP.3521/6/16
Dodano: 2016-05-23 - Organizacja seminarium i konferencji w ramach realizacji projektów finansowanych ze źródeł zewnętrznych
Dodano: 2016-05-17 - Usługi przygotowywania posiłków - przygotowywanie i dostawę posiłków na rzecz Powiatowego Centrum Zdrowia Sp. z o. o z siedzibą w Opolu Lubelskim dla potrzeb hospitalizowanych w Szpitalu w Opolu Lubelskim i w Poniatowej.
Dodano: 2016-05-06 - Usługa dożywiania uczniów w szkołach w Gminie Izbica
Dodano: 2016-04-06 - Świadczenie usługi żywienia osób zatrzymanych w pomieszczeniach dla osób zatrzymanych oraz policjantów: KMP w Białej Podlaskiej, KPP w Janowie Lubelskim, KPP we Włodawie, KPP w Radzyniu Podlaskim, KPP w Łukowie, KPP w Lubartowie, KPP w Tomaszowie Lubelskim, KMP w Lublinie i KMP w Zamościu
Dodano: 2016-02-24 - ZP/Ż/2/2016
Dodano: 2016-02-23 - Usługi przygotowywania posiłków.
Dodano: 2016-01-04 - Przetarg nieograniczony na prowadzenie stołówki szkolnej oraz dzierżawę pomieszczeń kuchennych i magazynowych w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 5 w Lublinie w okresie od 01.01.2016r. do 30.06.2018r.
Dodano: 2015-12-14